| Ade4ever2389 a întrebat:

Hristos a Inviat!
Am o mica problema legata de taica-meu. De cand eram mica,avea prostul obicei sau fetish daca ar fi sa ii spunem asa sa ma "pipaie". Inainte mai intelegeam, dar acum am 14 ani si nu mai e ok sa imi puna mana pe fund sau altundeva. Cum as putea sa vorbesc cu el? Deja m-am saturat si nu ma mai pot trezi bine ca il si vad ca vine cu mana acolo. Tind sa mentionez ca si cu mama mai face asa, dar rar. Sfaturi?

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai trebuie sa ii spui pe un ton calm ca te deranjeaza si nu atunci cand te pipaie ci alta data cand vorbesti cu el! Spune-i exact asa cum zici aici, ca nu mai esti copila si te deranjeaza cand te atinge! Sau poti sa-i spui lui maica-ta sa vorbeasca cu el dar asta ar putea sa-l enerveze, cel mai bine ar fi ca tu sa-i zici cand prinzi ocazia sa fi-ti numai voi doi ca de fata cu altii iar l-ar deranja...

| depression17 a răspuns:

De cand erai mica? Suna la politie sau la protectia copilului cat mai repede posibil, tatal tau e un violator pervers.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce nu i-ai spus mamei tale asta? Nu e ok cum se comprota, mai ales ca e vorba de tatal tau. E clar ca are un comportament deviant. Iti recomand sa-i spui mamei tale caci daca nu actionezi acum, poate lucrurile vor lua o intorsatura si mai urata.

| ArthuriLung a răspuns:

Vrea o bucată de bucă de la tine, ce e neclar

| NumănumescBrBr a răspuns:

Cică e tată. =|

| Ade4ever2389 explică (pentru anonim_4396):

I-am spus si mamei, dar si ea o lua ca pe o gluma. Oricum, am mai vorbit cu el si pare ca s-a mai potolit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Potolit, nepotolit, astea nu-s gesturi de făcut cu fiica ta. Îmi susțin ideea că are un comportament deviant.