N-am știut de aceste cărți, sunt chiar frumușele și interesante. Chiar merită, dacă poți încearcă să-ți iei toată colecția, beneficiezi de ofertă grozavă, ai 50 % reducere. Urmează să-i convingi pe părinți să te... sponsorizeze. Spune-le că e și în folosul lor.
Dacă aveam cățelușul mic, poate mi le cumpăram și eu.
P.S. Eu am nevoie de o carte care să mi-l înrăiască un pic, cățelușul meu e mult prea blând, e ca o jucărie plușată
Sa-ti traiasca. Eu mai am sa ii conving sa imi ia un caine si gata))
Cum, n-ai încă cățel? Stai puțin, tu ce faci? Te aprovizionezi cu benzină înainte de a-ți lua mașină?
Pai nu. Insa vreau sa ma imdormez mai din timp ce.pot cumpara pentru a-l face mai fericit...
Si... Ma gandesc daca nu cumva este o inselatorie... Prea multa reducere. Si cartile le pot cumpara si singura. Am strans bani pentru un caine.
E de ajuns să-l iubești și se va simți fericit.
Nu, stai liniștită, nu cred că-i înșelătorie. Singura mea nedumerire e... "câte" pagini conțin cărțile oferite spre vânzare. Din imaginea de prezentare, cartea arată ca o ediție de lux, cu coperți lucioase, cartonate. Tare mi-e teamă că și paginile ei sunt cartonate, iar dacă e să ne luăm după... imaginea prezentată, ar avea un număr minim de pagini, sincer, eu n-am numarat mai mult de patru file.
Cam asa am vazut.si eu. Dar la alte carti spre vanzare vreo 3 cam asa. Spunea ca are peste 100 pagini... Nu prea cred.
Rămâne decizia ta, mai documentează-te, nu te-aș sfătui să te grăbești. Văd că ei oferă si altele...http://iubitoridecaini.ro/carti-stapani-iubitori/
Eu mi-am educat cățelușul și fără cărți, deci dacă vrei... poți. Oricum, în ziua de astazi există google de unde se poate învăța totul. Important este să selectezi ce-i bun, fiindcă nu tot ce scrie trebuie acceptat.
Multumesc pentru sfaturi. Eu am gasit mai demult pe un site multe lucruri despre caini, insa numai stiu cum se numea
Gata! am gasit site-ul este foarte bun. Vrei sa ti -l dau? uite se numeste caini-ham. Apesi pe un link de aolo. Apoi ca tema pe fundal sunt caini din rasa Basset Hound. Apoi in stanga scrie jos recomandari apesi acolo si in josul paginii poti afla foarte multe despre ei.
DarkVillian întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: