Daca tu asa crezi, ok, nu-i bai...NU,NU SUNT NICI UN TROLL, sunt fata
Uite,vezi asta nu ai inteles, nu vreau o confirmare sau infirmare, vreau doar sa imi spuneti ce parere aveti despre faptul ca acel baiat a jignit niste pers(cei care lucreaza la MCD SAU KFC) SI cum as putea sa TERMIN ODATA PT TOTDEAUNA ''GALCEAVA''ISCATA-FARA VOIA MEA! Daca citeai totul observai ca el a intervenit intr-o discutie de acum 2 ani,sa zica ca sunt agramata,ma rog,pererea lui,eu NU AM NIMIC CU NIMENI,dar am reactionat asa, in ultimul mesaj pe care i l-am adresat pentru ca a jignit,cum am spus si mai sus, persoane care muncesc onorabil, care poate NU au avut o sansa in viata-dar oriqm si aqlo sunt persoane, poate mai inteligente decat mine sau decat el, care nu se dau ''wow'' ca el...nu i-ai ''citit''aerul de superioritate? fraierii k el ma dezgusta Total. Daca si tu zici ca eu sunt vinovata...
Amandoi suntem penibili-ok-parerea ta! in legatura cu faptul eu scriu in loc de ''ca-k'',''cu-q'',scriu din lipsa de timp si pentru ca IMI ESTE MULT MAI USOR.
Cu ''caps lock''scriu atunci cand vreau sa accentuez un cuvant; aaa k au ami fost greseli de scriere,sa ''pap''o litera,cred ca i se poate intampla oricui, si doar nu VA ganditi ca la munca eu scriu in stilul pe care il ''abordez''aici, ici sunt mereu pe graba, si din cauza asta vi se pare voua, mai ''agramat''.Cam astea-s explicatiile mele!
1Mai întreabă: