| CuteKitten14 a întrebat:

I-am trimis unui baiat -DIN GRESEALA-un mesaj cu "Te iuuuubeeesc!". Trebuia sa il trimit prietenei mele, impreuna cu un "La multi ani!" de ziua ei, dar am gresit contactul fiindca au nume apropiate.I-am scris ca l-am trimis din greseala, dar nu mi-a mai raspuns si nu am mai vorbit de atunci (de vreo sapt). Chestia e ca eu ma inteleg foarte bine cu baiatul asta si chiar vorbim des, dar nu vreau ca el sa interpreteze altceva, din cauza prostiei pe care am facut-o. Mi-e foarte jena de el acum si nu imi mai vine sa dau ochii cu el.Prietenii imi zic ca exagerez, pana la urma a fost din greseala, dar eu ma gandesc la ce ar crede el.Voi, baieti, ce ati zice daca vi s-ar intampla sa primiti asa ceva?

Răspuns Câştigător
| JohnJames a răspuns:

Păi dacă i-ai zis că e din greșeală...ce așa mare lucru? Doar nu e bătut în cap. Sau poate da? Eu personal dacă aș primi un mesaj de genul ăsta nu aș reacționa. Aș înțelege că e greșeală și gata. La urma urmei se vede când e trimis cu intenție sau din greșeală. Ce te stresezi atât? Se mai întâmplă. Odată bârfeam pe cineva și am trimis mesajul fix acelei persoane cu nume și tot laughing Să fim serioși, cine nu a pățit măcar odată să trimită un mesaj cui nu trebuie?laughing

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu as baga in seama asa ceva si as continua sa am o legatura ocazionala de hai noroc cum a fost ziua de azi? atat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuia sa ii dai un sms imediat si sa ii zici ca nu era pentru el mesajul si gata, acum cine stie ce crede baiatul

| CuteKitten14 explică (pentru suntserios):

Asa am facut

| T0T a răspuns:

Greașeala e una normală nu înțeleg ce ar avea acel prieten cu asta? Doar să fie prea prost.