In primul rand, vreau sa te felicit pentru modul de-a scrie! Ai formulat intr-un mod foarte frumos intreaga intamplare, la un moment dat m-am simtit ca si cum as citi o carte. Revenind la problema, eu zic s-o lasi ceva timp sa-si faca ordine-n ganduri. Daca nu se va intoarce, e alegerea ei. Stiu ca e dureros, dar trebuie sa infrunti realitatea. Crede-ma, iti spun din experienta, lucrurile frumoase si care-ti provoaca placere se petrec cand te astepti mai putin. Nu-ti pierde speranta, dar incearca sa te detasezi de respectivele zile si sa te obisnuiesc cu lipsa ei, in felul asta, nu vei fi intr-atat de mult afectat daca cumva se va hotori sa nu se mai intoarca. O sa fie bine, incearca sa-ti faci prieteni noi si sa-ti ocupi timpul cu activitati placute.
Succes!
Multumesc muult! o sa astept in continuare si o sa continui sa scriu, e singur mod prin care ma mai linistesc. de postat nu stiu daca o s-o fac. multumesc inca o data.
Multumesc mult! o sa astept, numai asta imi ramane de facut. asta si sa scriu in continuare. e singurul mod prin care ma linistesc si oarecum mai uit din cele intamplate. iar de postat? probabil o sa mai postez. in functie de starea care o s-o am, in functie de cat de rau o sa fie...
multumesc mult inca o data!
Nu stiu de ce, dar am raspuns de 2 ori. scuze
Nu ai pentru ce. :3 Ma bucur ca am putut fi de folos.
Fix prin ceva de genul trec si eu in momentul asta, inca nu i-am marturisit sentimentele mele acelui baiat, nu cred ca o voi face prea curand, mi-e teama sa nu-l pierd ca prieten!
Marius339 întreabă: