Lol.ca sa fie imormantare si sa-l intalneasca din nou sa-i ceara numarul..sadic.
O daaa. de ce nu m-am gandit si eu? pff.
Exact....bravo ai funda
Hehe.miau luat cam multe secunde sa-mi dau seama dar era evident mersi si a ta era o varianta Istrate_Jana_1997 mai politista asa
Nu are nicio legatura una cu alta intrebarile astea se pun pentru a afla ce fel de latura are o persoana.
Ca e in perioada aia din luna, in afara de intrebari tampite sa vezi capacitatile mentale are oamenilor nu gasesti? Si ca raspuns la intrebare :o usa pentru ca nu are roti
Imi pierd si eu timpul) nu, nu era in perioada aia
Ca sa nu se simta masa singura si sa nu o certe nimeni cand vine cu un pui in brate, apropo ce fel de hip-hop iti place?
Nu prea ascult romanesc decat pentru mesaj uneori...mai mult cel din ani 90 american gen 2pac
O nu! stiu. tatal ei si-a omorat sotia, si fica s-a razbunat. dap. raspuns final
Nici chiar asa ) dar e bun si asta
Thx
Ba tu esti cu capu in primul rand nu am facut eu intrebarea si puteai sa te abti de la acest comentariu doar pentru cateva puncte
Iti pun si eu o intrebare.de ce oare ar vrea cineva sa posteze intrebarea aia ciudata si sa ma astepte si un raspuns. puteai sa salvezi aproximativ un minut din viata ta si sa-l folosesti intr-un scop mai nobil.
Tu nu ti-ai pierde o jumate d minut din minunata viata sa aflii in mod nobil daca te duce capu la o intrebare de genu? sau u te-ai suparat ca nu ti-ai dat seama singur de raspuns.scz dar ce ai zis ma gadilat la nervi
Ba nu puteam pana la urma care e problema ta? te obilga cineva sa raspunzi? sau macar sa citesti? ce treaba ai tu cum vreau eu sa imi pierd viata? oricum e vara si nu am ce face cum zice @dragonladyflame ti-e ciuda ca nu ai stiut raspunsul uite acum puteam sa imi salvez un minut din viata daca nu erai tu cu comentariul tau idiot