anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ia ma oamenilor sa vad daca va folositi capul laughing
Moare mama unei fete si la inmormantarea mamei ea intalneste un baiat. Uita sa il intrebe unde sta sau un numar de telefon. A doua zi ea isi omoara tatal. DE CE?

Răspuns Câştigător
| dragonladyflame a răspuns:

Lol.ca sa fie imormantare si sa-l intalneasca din nou sa-i ceara numarul..sadic.

17 răspunsuri:
| Denis777 a răspuns:

Ca e in perioada aia din luna, in afara de intrebari tampite sa vezi capacitatile mentale are oamenilor nu gasesti? Si ca raspuns la intrebare :o usa pentru ca nu are roti

| KerrigaNee a răspuns:

Ca sa scape de tatal ei laughing

| Cristina505 a răspuns:

Nu are nicio legatura una cu alta happy intrebarile astea se pun pentru a afla ce fel de latura are o persoana.

| KerrigaNee a răspuns:

O nu! stiu. tatal ei si-a omorat sotia, si fica s-a razbunat. dap. raspuns final laughing

| TheDifference a răspuns (pentru Denis777):

Imi pierd si eu timpulrolling on the floor)rolling on the floor nu, nu era in perioada aialaughinglaughing

| KerrigaNee a răspuns (pentru dragonladyflame):

O daaa. de ce nu m-am gandit si eu? pff. laughing

| TheDifference a răspuns (pentru KerrigaNee):

Nici chiar asa laughing) dar e bun si asta laughing

| TheDifference a răspuns (pentru dragonladyflame):

Exact....bravo laughing ai funda laughing

| KerrigaNee a răspuns (pentru TheDifference):

Thx laughing

| Denis777 a răspuns:

Ca sa nu se simta masa singura laughing si sa nu o certe nimeni cand vine cu un pui in brate, apropo ce fel de hip-hop iti place?

| TheDifference a răspuns (pentru Denis777):

Nu prea ascult romanesc decat pentru mesaj uneori...mai mult cel din ani 90 american gen 2pac

| LostInTokyo1994 a răspuns:

Esti cu capu'

| dragonladyflame a răspuns (pentru TheDifference):

Hehe.miau luat cam multe secunde sa-mi dau seama dar era evident big grin mersiwinking si a ta era o varianta Istrate_Jana_1997 mai politista asawinking

| TheDifference a răspuns (pentru LostInTokyo1994):

Ba tu esti cu capu laughinglaughing in primul rand nu am facut eu intrebarea si puteai sa te abti de la acest comentariu doar pentru cateva puncte

| LostInTokyo1994 a răspuns (pentru TheDifference):

Iti pun si eu o intrebare.de ce oare ar vrea cineva sa posteze intrebarea aia ciudata si sa ma astepte si un raspuns. puteai sa salvezi aproximativ un minut din viata ta si sa-l folosesti intr-un scop mai nobil.

| dragonladyflame a răspuns (pentru LostInTokyo1994):

Tu nu ti-ai pierde o jumate d minut din minunata viata sa aflii in mod nobil daca te duce capu la o intrebare de genu? sau u te-ai suparat ca nu ti-ai dat seama singur de raspuns.scz dar ce ai zis ma gadilat la nervi big grin

| TheDifference a răspuns (pentru LostInTokyo1994):

Ba nu puteam laughing pana la urma care e problema ta? te obilga cineva sa raspunzi? waiting sau macar sa citesti? ce treaba ai tu cum vreau eu sa imi pierd viata? oricum e vara si nu am ce face laughing cum zice @dragonladyflame ti-e ciuda ca nu ai stiut raspunsullaughing uite acum puteam sa imi salvez un minut din viata daca nu erai tu cu comentariul tau idiot