Buna, cel mai simplu o felicitare: hartie sau mai cartonata, alba sau colorata, creioane colorate, sclipici, ruj sa faci o inimioara si scrii ce simti pentru el. quilong sau origami din hartie cu modele de pe Youtube. chestii mai complicate: veioza din sticla de 750ml cu instalatie, pictezi sticla si obtii efecte minubate. intr-un balon bagi faina, iar pe exterior pictezi balonul cum vrei tu. succes.
Nuuu, mai de graba o prajituraa stii cum se zice dragostea trece mai intai prin stomac )
Asa m-am gandit si eu, nu-mi pot imagina ce baiat ar aprecia o felicitare cu sclipici. Unor prieteni le-am facut bratarile prieteniei din ata si chiar le-au placut si le-au purtat, dar nu cred ca dispune multa lume de atata rabdare ca sa faca 100 de noduri pentru o bratara.
Gestul conteaza, mai ales efortul celuilat, inventivitatea si daruirea pentru cel de langa. eu as fi chiar foarte surprins si bucuros sa primesc asa ceva.
Ti-ar placea mai mult genul ala de felicitare decat o prajitura? Fac sondaj de opinie
Depinde, daca nu se pricepe la prjituri si cine stie ce minunatie iese acolo ) mai bine ramai cu felicitarea
Decat fara iubit sau cum?) Dar noi suntem niste oameni optimisti si mergem pe premiza ca stie fata sa faca prajituri, sau niste clatite americane.
Eu preferam altceva, nu ce e prin răspunsuri, dar mi-ar suspenda contul dacă aș spune aici.