Pai,daca nu vrei neaparat legat de handball poti sa ii cumperi o multime de chestii, de la parfumuri, cosmetice, creme de corp etc pana la bijuterii.Depinde si hobby-uri.Sau o piesa de imbracaminte. Ceva pentru un outfit de seara.Stiu si eu...Mai pui acolo si o ciocolata.
Hmmmm....pai daca vrei sa ii iei ceva legat de handball, ii poti lua o minge. Daca nu, poate are alte hobby-uri. De exemplu daca ii place sa deseneze i-ai putea lua ceva legat de asta. Daca nu ii poti cumpara si tu o bluza, sau poate un lantisor(de exemplu poate gasesti unul cu numele ei, sau cu initiala lui)
O Sakura ily ești așa super drăguță.
E fată am scris și are inițiala cu Ș. °-°
Cumpara-i un set de farduri, sigur o sa-i placa. Daca e pasionata de handball, cumpara-i o minge. Ceva parfumuri ii poti lua, sau cel mai frumos : Un buchet de flori si o cutie de bomboane!
O Bratara Handmade din hipermarket (sunt oameni cu tarabe si multe bratari expuse). Este in jur de 15 ron (ti-o recomand pe cea cu piatra ametist) are aluminiu deci nu rugineste si e superba. O sa ii placa mult.
Daca joaca handbal inseamna ca este o fire mai sportiva, asa ca cel mai probabil prefera hainele lejere, pe care le poate purta si la antrenamente, dar si in timpul liber. Poti sa ii oferi un tricou mai deosebit, un hanorac sau o bluza. Uite ici niste tricouri foarte haiose pentre fete care s-ar putea sa ii placa: http://www.conserve.ro/cadouri-pentru-femei/
___Enzo întreabă:
misauratcuviata întreabă: