| RandomUserName12 a întrebat:

Ieri am discutat cu cineva si mi-a spus ca o sa devina milionar pana la varsta de 25 de ani. El acum are 20. Eu nu l-am luat in serios, dar tipul avea multa incredere in el si nu parea sa glumeasca. Voi ce credeti? Chiar este posibil sa devii milionar in doar 5 ani?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.

Fie glumea, fie tipul are bani ascunși la saltea și vrea să îi investească într-o afacere, fie se gândește să atragă fonduri europene, fie sunt unii care îmbătrânesc tot sperând să câștige la Lotto sau la jocuri de noroc, pariuri dar mor mai săraci decât au fost vreodată pentru că la fel ca in cazul băuturilor sau al drogurilor dau în dependență, fie se gândea la mijloace murdare de a face bani (droguri, prostituție, videochat, furt...).
Intreabă-l la ce fel de afacere se găsește.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Adorabil laughing

| RandomUserName12 explică (pentru supadeceapa):

Ce vrei sa spui?

| IgnatVictor a răspuns:

Ca să fii milionar, trebuie să faci ceva pentru banii ăia. Iar cei mai mulți oameni nu fac asta (sau nu reușesc). Doar 1% din populația planetei noastre este reprezentat de milionari. Asta înseamnă 56 de milioane de milionari. Crezi că poți intra în acel 1% până la 25 de ani? Fără niciun plan, fără nicio strategie de viitor?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru RandomUserName12):

Visează frumos, ca majoritatea tinerilor la vârsta asta. Important e să facă ceva, nu doar să aibă încredere în el și să se laude. Ăștia lăudăroși de obicei eșuează cel mai dramatic laughing. Cu ce se ocupă?

| RandomUserName12 explică (pentru supadeceapa):

IT.

Nu s-a laudat deloc, eu am adus in discutie subiectul asta legat de target-uri si anumite lucruri pe care vrem sa le realizam in viata. Nu vad de ce te-ai lauda cu ceva ce nu ai realizat inca, sau cu un target. El nu a facut asta.

| RandomUserName12 explică (pentru IgnatVictor):

Omul lucreaza in IT iar banii castigati ii investeste si isi creeaza mai multe surse de venit.

| isemilia a răspuns:

Da, e posibil. Nu il cunosc pe om si nu imi pot forma o opinie. Cu toate acestea, este posibil sa aiba un plan bun si sa reuseasca ce si-a propus. E de asemenea foarte posibil sa esueze. Eu una ii doresc tot succesul

| isemilia a răspuns (pentru RandomUserName12):

Revin fiindca am vazut raspunsul tau. Da, atunci e probabil. Daca investeste cu cap are sanse bunicele sa faca ceva

| tortilă a răspuns:

Buna! Nu prea, este foarte greu. Cred ca doar facea misto de tine.

| haileewatson a răspuns:

Orice e posibil. De ce nu ai intrebat mai multe detalii? In ce domeniu vrea sa devina milionar?

| RandomUserName12 explică (pentru haileewatson):

Tocmai am raspuns mai sus ca lucreaza in IT. Si sunt curios, de ce ai intrat pe profilul meu ca sa te uiti la vechile mele intrebari?