Poti sa te interesezi de ea pe facebook sau sa te duci la acel restaurant si sa te interesezi de ea. Daca e atat de mare dragostea.
Din pacate ea nu lucreaza la acel restaurant, a fost doar ieri.iar pe facebook nu stiu cum sa o caut pentru ca nu-i stiu numele de familie.
Asta se numeste dragoste imposibila imi pare super-rau dar nu cred ca te-ai indragostit de ea poate doar ti-a placut de ea o sa te simti mai bine peste o luna poate
Sper si eu.Totusi mi-as dori sa o mai intalnesc macar odata.
Cheia este tot acel restaurant deci daca esti asa interesat de ea te duci acolo si intrebi. Eventual poti sa le dai celor care lucreaza acolo o atentie, ceva doar ca sa primesti detalii despre ea. Fiecare are pretul lui.
Asteapta un timp (intre o saptamana si o luna) si o sa-ti treaca. Ceea ce simi tu se vindeca de la sine, crede-ma.
Lasa iubirea asta oarba in neant, ca sigur te-o atras la ea miscarile lascive cu care livra mancarea la mese ca asta e meseria ei si poate si alte forme la care o contribuit natura.Numele ei, intr-un ocean de anonimat poti sa te balacesti ca tot nu o vei gasi, daca o vei gasi va avea timpul ocupat cu meseria ei, iar daca mai nimeresti sa fie si la pamant cu logica si cu cultura generala apai lovitura ta de la nunta aia se putea rezuma doar la un drum intr-un bordel.
Pai,arata destul de bine .E blonda si are un tatuaj pe mana stanga.
Andra0987654321 întreabă: