Spune-i adevarul! stiu ca e greu, dar ce preferi sa ii spui adevarul acum si sa se desparta de el sau sa nu-i spui nimic si sa continue relatia in minciuna crede-ma ca e mai bine sa se desparta de el acum decat mai tarziu sa se desparta el de ea si sa sufere si mai mult! fa ce trebuie!
Nu sunt obisnuita sa menajez omul asa ca am sa iti spun in fata:inca te mai numesti prietena cu fata respectiva.Asta inseamna ca te autoflatezi degeaba.Eu in locul ei l-as lasa si pe gigoloiul de doi bani si pe prietena mea cu doua fete
Urat mai fetelor.Urat.Niciodata un baiat nu se va ridica la nivelul unei relatii de prietenie frumoase
Lasa'l in pace .Prietena ta inca mai tine la el si ar durea'o sa te vada cu el . daca inca vrei sa fiti prietene cere; i scuze si spune; i ca nu il placi.
Ii spui adevarul prieteni tale.si gata.Este cel mai corect, parerea mea.Si daca ea iti spune ca poti avea ceva cu el.atunci te poti gandi serios.la ce vrei sa faci:. Ceao:*
Sa nu o minti pe prietena ta pentru ca o sa strici o prietenie. Spune-i tot ce a spus el despre ea si atunci poate se vor desparti apoi daca o sate placa pe tine acel baiat o sa fi cu el.
Succes!
aiurea daca e prietena ta va certati pentru unu)
vorbeste cu ea.
intreab`o daca mai tine la el