Depinde in ce imprejurari a facut-o! Daca era intr-un grup de persoane, a facut asta numai pentu amuzament si a da dovada de o persoana fara limite, care poate face orice! Dar daca nu a avut nimic de comentat dupa aceste incidente, e clar : KILL HER! (glumeam
Depinde daca a fost sarut cu limba sau un simplu pupic [sau mai multi pupiciD]. Sarutul cu limba intre doua fete e ciudat ...asta ar da de gandit dar pupicul nu e cine stie ce. Daca e prietena ta cea mai buna, cred ca nu e mare lucru. Dar ar fi bine sa nu se mai repete, nu de alta dar vor iesii discutii...
Da ar fi o idee dar inseamna ca si tie ti-a placut de te-ai sarutat cu ea
eu una nu-i permiteam nici unui baiat daramite unei fete...
Cineva zicea ca sarutul cu limba intre doua fete este ciudat, a da, era o fata . Din punctul de vedere al unui barbat este destul de hot. Nu cred ca e pe invers din moment ce a fost doar un sarut Dar ar trebui sa vorbesti cu ea si sa o iei pe ocolite. Incearca sa te pui in situatie si sa te gandesti cum ai reactiona. Nu cred ca vrei sa se supere pe tine. Ia-o pe alocuri, vorbitzi despre baieti, sa vezi ce zice despre ei, incearca sa ii spui de exemplu ce fain a fost unu dintre baietii de la scoala. Si o sa iti dai seama dupa reactia ei. Apoi adu cumva discutia la sarut, cere-i parerea despre cum saruti , spune-i ca saruta bine, stiu eu si incearca sa o faci sa se relaxeze cand vorbeste cu tine despre asa ceva. In momentul in care o sa vezi ca e chill si cand o sa ii inspiri incredere, pun pariu ca poti sa o intrebi si despre lucrurile de genul asta, daca e pe invers sau stiu eu, daca e bi sau straight. Sper sa iti foloseasca la ceva!
Poate este pe invers sau poate pur si simplu a vrut sa experimenteze si alceva
Un sarut intre doua fete nu e mare lucru. Daca v-ati sarutat asta nu inseamna ca sunteti pe invers. Intrebarea e ce ati simtit in timpul sarutului... daca ti-a placut inseamna ca esti lesbiana sau bisexuala... O poti intreba si pe prietena ta ce a simtit.
Daca te-ai simtit bine asta e. Nu e sfarsitul lumii. Pur si simplu exista persoane atrase de alte persoane de acelasi sex.
Dacă aş fi în locul tău, eu m-aş întreba dacă EU SUNT PE INVERS, din moment ce am acceptat.
Sunt fete de la mine de la scoala ca se saruta in tip(salutare, multumeste...) pe toate nu stiu ca nu-s fata dar voi abia v-ati vazut?
sau ai ajutat-o? daca nici una din asta ascultal pe darind
Hm... si tu ai stat? Nu ai intrebat-o ce a apucat-o? Poarta o conversatie cu ea si intreab-o de ce te-a sarutat pe gura!