Oo scumpo. Stiu faza. Si eu trec prin ea. Sau mai bine spus. am trecut.
Fii antena=]]]]] El te cunoaste? adica vorbiti sau nici macar nu stie ca existi?
Daca te cunoaste si stie ca il placi arata-i ca nu iti pasa, ca nu il mai placi si daca te place cu adevarat o sa te intrebe de ce nu mai esti asa de inebunita dupa el si atunci spune-i ca nu iti place comportamentul lui. Si daca nu te cunoaste atrage-i atentia dar nu te da cu tone de fond de ten si nu fa gesturi de pitzy stile=]]]]]
Draga mea,
Povestea ta poate sa aiba 2 taisuri, depinde foarte mult de cat timp se intampla aceste lucruri? De cat timp el stie de sentimentele tale?
Nu vreau sa te intristez, insa este posibil ca el sa nu fie pregatit pentru o relatie, si fiind genul de baiat `macho` sa ii placa sa experimenteze si sa se expuna cu tot felul de fete in public fara a dori o relatie stabila. In acest caz atunci ar trebui ca incetul cu incetul sa te retragi deoarece tu ai nevoie de cineva care sa iti acorde doar tie atentie si afectiune.
Pe cealalta partea se poate ca si el sa te placa iar faptul ca re tot felul de poze pe facebook nu ar trebui sa te afecteze. Daca ai incredere in voi doi, atunci nu ar trebui sa ii faci crize de gelozie nefondate. Tu esti cea care il cunoaste cel mai bine si tu ar trebui sa simti daca merita sau nu sa lupti pentru el.
Daca tot ai avut curajul sa ii spui de sentimentele tale de ce nu incerci din nou sa porti o discutie cu el ca sa te asiguri ca el stie ce doreste de la viata.
Stiu ca nu iti va fi usor, dar macar daca vezi ca el nu doreste o relatie te vei resemna, iar in cazul in care doreste sa fie ceva intre voi sa va impuneti anumite conditii si sa te asiguri ca imbratisarile si comportamentul lui fata de alte fete este doar `strict amical`.
Iti doresc multa bafta si astept vesti de la tine.
Cu drag,
Anne :*
Daca e genu macho nu cred ca sta mai mult de 3 luni cu o fata.
sfatul meu ar fi sa iti gasesti unu care sa nu fie asa de "macho" si care sa nu se da la ori ce tipa
Pai daca stie ce simti pentru el incearca sa te faca geloasa. Ar trebui sa te dai la el astfel incat sa vezi daca iti accepta flirtul. Daca da, te place daca nu, soarta.
Hmm...nu prea cred ca simte ceva pentru tine, cred ca doar face misto, iar tie poate iti spune cuvinte dulci si te face sa simti ceva pentru el dar cand se duce la baieti vrea sa fie macho si zice ca doar te i. a la caterinca => nu ar trebui sa ai treaba cu el daca nu vrei sa fi ranita(p. s. iti vei da seama despre ce iti zic mai incolo); dar faci cum vrei
Hey... Da si eu am un astfel de boy in liceu...il cunosc da ignorall si cand se da la o fata de aia dai o privire de vipera si de indiferenta sa vezi ce se intampla incearca ca sa vezi cel doare si afli tu daca i place de tine Ciussy! Macho asta se cuminte te asigur:X
Acum, aproape un an am incercat sa fac privirea aceia de vipera si l-am evitat toata ziua, abia la pauza a incercat sa afle ce se intampla cu mine, si le-a spus la prietenii lui ca nu poate sa stea cu ei si a venit spre mine dar eu l-am evitat, iar acum nu cred ca mai vrea sa vorbeasca pe mess, chiar daca e online nu-mi mai scrie ca si inainte, credeti ca s-a schimbat? parca nu era la fel acum ceva un an, nu-si facea poze cu fete, dar tot era macho, acum cred ca a luat-o razna