Scriu despre ea.Este singurul lucru care ma face sa imi amintesc de diferite persoane in detaliu si scriind durerea se estompeaza
Ma uit la poze, caut amintiri legate de acea persoana... si stau si plang, asteptand cu nerabdare sa ne intalnim.
Eh, imi iau un ursulet de plus, o poza cu iubi ma bag in pat imi pun o melodie trista 2 3, incep sa plang sia stept clipa cand o sa-l vad
Eu unu trec prin asta dar la un moment dat am scapat de gandul asta si acum chiar nu ii mai duc dorul acelei persoane chiar a spus ca o sa vina vara asta in oras dar i-am spus ca nici nu vreau sa o mai vad. Deci e ceva foarte greu de exprimat in cuvinte. Atunci cand stai si te gandesti ca poate din cauza ta a plecat sau poate iti pui intrebare: "cu ce am gresit", nu am vrut. Si incerci sa faci tot posibilul sa o faci sa se intoarca dar nu poti ca nu o lasa parintii sau nu mai stiu eu ce.Si daca nu exista incredere si bun simt nu exista nici relatie la distanta. Ea si-a facut un "prieten" acolo si eu ca prostu in speranta ca o s-o mai vad nu am facut nimic.Deci ar fi bine sa te intrebi daca e sau nu incredere si respect.
Ma uit la o poza [ daca am :)) ]
Si ascult asta:
http://www.youtube.com/watch?v=AOhcGhXGJLQ