Buna.
Incearca sa dai prin mall si sa vezi ce e la moda.
Cumpara-ti cateva perechi de blugi, ce culori doresti, astfel incat sa le pti asorta, pulovere mai groase si mai subtiri, cardigane, ceva cizmulite sau adidasi cu glesna pana nu e foarte frig, ceva gecuta de toamna, nu foarte groasa, o umbreluta sa o ai mereu la tine ca e sezonul ploilor, bluze, ce iti doresti, camasi, deoarece ele merg si pe sub pulovere. Exista o multitudine de varianta. Incearca sa iti cumperi asa incat sa le poti asota pe majoritatea :* Bafta
Eu zic ca o camasa si o pereche de blugi conici. si poate niste tocuri sau bascheti. E doar parerea mea.
Frate mea da voi ce scoala faceti?
Voi nu ati auzit de uinforme? Toate fetele au postat pe TPU cum se se imibrace cum sa se macieze... la noi la scoala daca nu ai uniforma nu te lasa sa intri in scoala. Si voi vreti sa va imibracti cu colanti si tocuri de 15. pffffffff ce scoli de rahat mai sunt si in Romania asta. Jalnic, trist, e de plans fratilor.
Acu o bagi pe aia cu 11 ani? El nu a precizat nici o varsta.Nici tu.N-ati spus nimic de 11 ani...da? Deci te-ai referit la toate fetele.Ca nu pot sa iti citesc gandurile sa vad ce vrei sa zici.
Si ce au colantii? Daca tu consideri ca fac parte din categoria sex/curva este problema ta.
Si eu n-am dat ca alternativa la uniforma tocuri de 15 si nu stiu ce fuste scurte sau ce mai ai tu in cap.Dar mai toti aveti in cap ca este ori uniforma ori imbracaminte sexy. Ceea ce este o tampenie.
Ce dovada ai tu ca sa spui asta? De unde sti ca tocurile nu se "pupa" cu invatatul? E ori una ori alta sau ce? Nu le tine nimeni arma in cap spunandu-le asta deci pot sa le aleaga pe amandoua.
Daca crezi ca sti ceva despre o persoana dupa imbracaminte tu esti ala batut in cap, nu eu.