Dacă ai 12 ani nu înseamnă că atâta timp cât îți iubești părinții nu ar fi normal sa te simți bine în prezenta lor și sa nu le duci dorul atunci când ei lipsesc. Este normal sa îți iubești părinții toată viata nu are nici o treaba vârstă. Chiar și noi adulții le ducem dorul, doar ca fiind adulți poate rezistam un pic mai ușor fata de voi copiii. Chiar nu este un motiv de îngrijorare în privința asta.
De ce ți se întâmplă asta?
Cel mai probabil pentru faptul ca tu ii iubești prea mult și probabil în sinea ta vrei sa ii protejezi. Sa nu fi copilul ala gen pacoste. Dar hei ce este mai frumos pe lumea asta decât dragostea copilului fata de părinții săi?
Iti multumesc pentru raspuns si e adevarat ca ii iubesc dar as putea face ceva ca sa nu imi fie atat de dor?
E normal sa se intample asta, ii poti suna si vorbi cu ei pana or sa vina din nou acasa.
Cum a spus și Mihai, ii poți suna doar ești copilul lor. În general încearcă sa ai alte preocupari. Citește niște bancuri, vorbește cu prietenele la telefon, fa chestii care sa te distreze. Adică încearcă să-ți îndrepți atenția spre alte chestii și poate o sa te ajute măcar foarte puțin.
Eu la 12 ani ma rugam sa plece 2 zile sa si pe fratii meu si sa raman singur acasa