O duci la filmul ala dupa care toti mor, Avatar parca, si in timp ce priviti povestea de iubire o iei de mana si o lipesti de pieptul tau si ii spui : "Simti? Asa imi bate inima de fiecare data cand sunt cu tine, este un sentiment inaltator. As vrea sa am aceasta bucurie in fiecare zi." Ce zici de asta?
Cel mai bine e sa fi tu. Ii spui ce simti pentru ea, iar apoi ii vezi reactia. Daca e una buna, o poti saruta(cum spui tu), dar cel mai bine l-asi lucrurile sa vina de la sine.Lasa-te purtat de val si iti vei gasi cuvintele necesare.Succes!
Pey ii zici in timpul intalnirii, in niciun caz pe mess. vezi ce raspuns iti da, apoi treci la "fapte"(adica la sarut)
@moneyandfame:nu`i prea romantica chestia? numa` sa nu se incurce in duma asta, sti ca in bancul alacu bula.
Eu zic sa-i spui asa frumos, direct:"sti imi placi mult si as vrea sa fim impreuna, bineinteles daca si tu vrei" decat sa o iei cu chestii pompoase si dume` ieftine!:*:*:*
Bafta`!
Probabil ca te place...eu n'as iesi cu un tip pe care nu-l plac
incerca sa'i spui in gluma ca o placi, luati'va in discutie despre un alt cuplu din liceu si atunci ai sansa sa o intrebi"da u crezi ca noua ne'ar sta bine impreuna ca qplu?" sau chestii de genu...
in fine, din cate au spus tu sunt 95% sigura ca te place, trebuie sa faci primul pas sa'i dai un "buzz" cum s'ar zice
bafta
croissant întreabă: