Lasa-te pagubas, acum nu mai ai nicio sansa, fata deja are acum alte orientari.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.
Din ceea ce ai spus aici, mie mi se pare ca ai incercat destul de mult sa ii arati ca tii la ea. Insa ea ori nu este interesata ori este prea fraiera. In ambele cazuri este pierderea ei. Pana la urma, cred ca ai si tu o limita si un orgoliu.
Cred ca ar mai ramane o singura solutie: sa o inviti la o discutie directa in care sa dati cartile pe fata. Ii poti spune ca iti place de ea si ca ti-ai dori sa aveti o relatie. Daca ea simte la fel, atunci ar fi cazul sa iti spuna, insa daca nu, atunci spune-i ca o vei lasa in pace. Daca nici in cazul asta nu are nicio reactie, atunci cred ca acest capitol trebuie incheiat.
Multa bafta!
1. Ori fata te place şi e foarte timidă de aceea face pe "indiferenta" cu tine. Poate nu a mai avut până acum vreo relaţie sau ceva de genu
2. E "fiţoasă" şi încearcă să facă pe interesanta .În acest caz las-o baltă şi cautăţi o fată care s-o iubeşti şi la rândul ei să te iubească
Pai o cunosc din clasa 5a si nu a mai avut nici o relatie
Păi înseamnă că nu ştie cum să se "comporte" în jurul tău.
Frate hai sa-ti zic ceva ca de la baiat la baiat, nu stiu cati ani ai, dar sa te indragostesti la varsta asta nu prea merita ca suferi de prea multe ori, eu iti zic sa o lasi balta cu ea deoarece ai zis ca a inceput sa te respinga dupa ce a zis tipul ala de voi doi, prin asta inteleg ca ea asculta de opinia celorlalti si se simte ca se face de rusine ca sta cu tine, poate are colege care o influenteaza...eu zic sa cauti pe altcineva si nu mai suferi crede-ma nu se merita deocamdata, bafta si sper sa iei decizia cea buna.