| Justananonim a întrebat:

Imi place de o tipa din scoala ea e timida la inceput totul era bine ma lasa sa o i-au in brate vorbea mai des cu mine dar a venit un bou care isi batea joc de ea si tot spunea ca noi doi suntem impreuna si chesti trestii facea referinta la numele noastre (el e un hipster) de atunci de fiecare data cand vorbesc cu ea ma respinge sau cand trec pe langa ea sta cu nasul in telefon de abia daca ma mai baga in seama si cand a ramas un loc liber langa ea si am intrebat-o daca pot sa stau a spus "nu stiu" cand ma uit la ea se face ca nici n-as exista acum cate-va zile am fost la un party si era unu de-a 11a (care imi e un bun preten) se dadea la ea(imi cam venea sa plang ) pe la sfarsit cand am facut poze am intrebat-o daca vrea sa facem si noi una si a plecat la scoala sunt niste "baieti de cartier" care o tot jignesc si o loveau iar cand ma bag in mica lor bataie ea se uita "urat" la mine, eu nu stiu ce am facut gresit ea stie ca imi place de ea am incercat sa ma comport frumos am vrut sa o intreb daca vrea sa fim impreuna sau daca vrea sa iesit dar de cand am vazut ca ma ignora asa de rau m-am lasat pagubas voi ce ziceti acest Love Story e pierdut?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Lasa-te pagubas, acum nu mai ai nicio sansa, fata deja are acum alte orientari.

| Cigarettă a răspuns:

1. Ori fata te place şi e foarte timidă de aceea face pe "indiferenta" cu tine. Poate nu a mai avut până acum vreo relaţie sau ceva de genu thinking
2. E "fiţoasă" şi încearcă să facă pe interesanta laughing.În acest caz las-o baltă şi cautăţi o fată care s-o iubeşti şi la rândul ei să te iubească happy

| Justananonim explică (pentru Cigarettă):

Pai o cunosc din clasa 5a si nu a mai avut nici o relatie

| Yuly_Iulian_1994 a răspuns:

Frate hai sa-ti zic ceva ca de la baiat la baiat, nu stiu cati ani ai, dar sa te indragostesti la varsta asta nu prea merita ca suferi de prea multe ori, eu iti zic sa o lasi balta cu ea deoarece ai zis ca a inceput sa te respinga dupa ce a zis tipul ala de voi doi, prin asta inteleg ca ea asculta de opinia celorlalti si se simte ca se face de rusine ca sta cu tine, poate are colege care o influenteaza...eu zic sa cauti pe altcineva si nu mai suferi crede-ma nu se merita deocamdata, bafta si sper sa iei decizia cea buna.happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.
Din ceea ce ai spus aici, mie mi se pare ca ai incercat destul de mult sa ii arati ca tii la ea. Insa ea ori nu este interesata ori este prea fraiera. In ambele cazuri este pierderea ei. Pana la urma, cred ca ai si tu o limita si un orgoliu.
Cred ca ar mai ramane o singura solutie: sa o inviti la o discutie directa in care sa dati cartile pe fata. Ii poti spune ca iti place de ea si ca ti-ai dori sa aveti o relatie. Daca ea simte la fel, atunci ar fi cazul sa iti spuna, insa daca nu, atunci spune-i ca o vei lasa in pace. Daca nici in cazul asta nu are nicio reactie, atunci cred ca acest capitol trebuie incheiat.
Multa bafta!

| cristimihailov a răspuns:

De ce nu o iei deoparte si sa vorbesti sincer si clar cu ea?

| Cigarettă a răspuns (pentru Justananonim):

Păi înseamnă că nu ştie cum să se "comporte" în jurul tău. thinking