| ღLiFeHaSMeAiNgღ a întrebat:

Imi place de un baiat cu 3 ani mai mare ca mine. Unei colege ii place si ei de acel baiat...Ce sa fac ca ei sa nu ii mai placa de el? El stie deja ca il plac...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa o faci sa nu-l mai placa...nu cred ca ai cum sa influentezi sentimentele cuiva...

| ღLiFeHaSMeAiNgღ explică (pentru anonim_4396):

Pai la asta ma gandeam si eu cand am pus intrebarea, dar sunt foarte geloasa, ca sa spun asa happy! Asta e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ღLiFeHaSMeAiNgღ):

Asa este viata...Acum depinde de el pe care place.Dar daca nu ai succes la el sunt o gramada de baieti super ok deci mult succes!

| ღLiFeHaSMeAiNgღ explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! happy

| Cloudless a răspuns:

. daca stie ca il placi. si totusi nu face nimic inseamna ca nu are interes in tine dar te considera o rezerva buna in caz ca nu vn altcineva la el. Decat sa freci menta cu cineva indecis cauta pe altu. Cat despre prietena ta. spune-i si ei ca tipu e nefolositor.

| Andrrr a răspuns:

Este imposibil sa faci o persoana sa nu mai tina la alta persoana.Sentimentele nu pot fi controlate, nu e ceva ce depinde de noi.Iar acel baiat, daca stie ca il placi si nu face nimic in privinta asta, inseamna ca nu simte la fel.Ai mare grija in ceea ce priveste ceea ce faci pentru acest baiat, sa nu devi "roata de rezerva".Sa nu te foloseasca doar pentru ca stie ce sentimente ai tu in privinta lui.Indiferent de ce va fi, sa iti pastrezi mereu demintatea, e cea mai importanta.Nu lasa un baiat sa se joace cu sentimentele tale si cu atat mai putin sa intervina in prietenia dintre voi doua.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ explică (pentru Andrrr):

Da, dar doar de cateva zile stie asta...Adica nu i-am spus fata in fata ca il plac, dar cand treceam pe langa ei "tipam" (nu tare, dar ca si cum imi place de el), iar de o vreme dupa ce trec pe langa el se uita la mine si imi zambestebatting eyelashes.

| Andrrr a răspuns (pentru ღLiFeHaSMeAiNgღ):

Ei bine, in cazul acesta ar trebui sa ii marturisesti in fata sentimentele tale in ceea ce il priveste. Uneori, chiar si atunci cand este mai mult decat evident ca placi pe cineva, acea persoana nu observa asta si poate interpreta in alt mod.Astfel,daca el crede ca doar ti la el ca la un bun prieten, niciodata nu va avansa relatia voastra, de teama sa nu se strice o frumoasa prietenie.Cel putin, asta e parerea mea...

| ღLiFeHaSMeAiNgღ explică (pentru Andrrr):

Multumesc de sfat! happyAm sa il pun in practica!