Blond cu ochi caprui...frumos
Pai incearca sa fii tu insati, naturala, feminina, fara fite, fara sa incerci sa pari altfel decat esti
Nu-l lua prea tare din start, fii mai subtila, fa-l pe el sa te observe si sa te cucereasca.Nimanui nu-i place o prada usoara
Zambeste, razi la glumele lui(chiar daca-s seci, ii mangaie ego-ul)
Intra in vorba cu el, dar asa...subiecte comune...filme,muzica, prieteni, etc.Aici baga atu-urile la inaintare(zambet frumos, gesturi, miscari etc)
Cere-i ajutorul, vezi tu, scapa ceva carti pe jos, zi-i sa-ti inchida un lant, te impiedici , din astea
Fa-i complimente, spune-i-i ca-i inteligent, amuzant, interesant...
Incearca sa iti petreci cat mai mult timp in preajma lui, imbracate mai provocatoare si incearca sa il impresionezi.succes!
Poti incerca sa te prefaci neajutorata la ceva si sa-i ceri ajutorul, sau provoaca-l la o partida de tenis de exemplu, ceva la care te descurci bine, iar cine pierde il scoate in oras pe celelalt. baietii mereu accepta provocarile... success!
OoO! Il vreau euSti eu cred ca frumusetea conteazaasa ca cumpara-ti haine noi si schimba-ti look-ul!
I-am zis pe mess ca vreau un sfat de la un baiat. L-am intrebat asa:daca imi place de un baiat si lui ii place de mine dar e prea modest ca sa spuna, ce sa fac? Iar el a zis asa:du-te la el si saruta-l!
Are un baiat? eu asa am inteles din ce-am citit.
pai eu stiu... da-te pe langa el, baga-te in seama cu el alea alea
Singurul consigliu pe care pot sa ti'l dau e:fii naturala, directa,,,, fa in asa fel, sa'i atragi atentia asupra ta si sa'i starnesti curiositatea si dorinta, sa te cunoasca...
Cu arme si munitii, asa se pleaca la razboi de cand lumea! Citeste mult despre strategii, fixeaza-ti niste dictoane clare, gen: Dezbina si cucereste! de-astea!
Auzi? Ce-ar fi sa stai linistita si poate in cateva minute posteaza si el o intrebare similara?
De ce sa nu te cucereasca el? Cred ca ma apuc de un eseu dupa toate postarile de aici!
Kitty!
tu chiar crezi ca daca t eimbraci seducator o sa te bage in seama? NU doamne cand v aaud pe toate cu haibe haine haine frumoase ush cebaietii n use uita dupa cum t eimbraci>sanzi bagate si tu in seama razi la glumele lui si cand te intalnesticu el pupal d efiecare data pe obraz si cand crezi tu poti sai faci glumitza aia cu da se t epup pe obraz si tu il pupi pe gura sau zi direct ca il placi, mnah da-mi si mie id tau