Buna! Am stiut si eu prin aceasta trauma am trimis un baiat sa-i spuna ca imi place de el si el e in clasa cu mine! Sa uitat la mine parca eram fantoma! in autobuz plangeam....si acasa ce sa iti spun. ITI DAU UN SFAT: trimite o/un coleg/a sa ii spuna ca il placi si vezi impresia lui pe fata la mine a fost rau. si dupa ce a terminat de vb cu fata sau baiat de spus te duci la el cf si daca ramane masca ca mine a 2 pauza incearca sa vb cu el Bafta!
Nu trebuie sa ii spui ca-l placi, trebuie sa te faci placuta. Daca vine cineva la tine care nu reprezinta nimic pentru tine, nu il cunosti, nu ati vorbit prea mult e normal ca prima reactie sa fie mai mult de respingere daca nu exista o atractie fizica, iar o relatie stabila nu se bazeaza doar pe atractie fizica.
Sa-i analizezi comportamentul, de obicei iti cam dai seama daca un baiat te place fiidnca iti acorda mai multa atentie decat altor colege (excluzand daca e prieten bun cu vreuna din ele), incearca sa-ti fie prin preajma, i se lumineaza fata cand te vede, devine timid in preajma ta, sau din contra, mai vocal ca sa-l observi.
Pana nu te asiguri ca te place si el eu zic sa nu-i zici fiindca nu are rost, doar ca sa te refuze in fata.