| lovestoryy a întrebat:

Imi place de un baiat de 2 ani. dar el nu ma place.Am incercat si anul trecut sa-l conving ca sunt potrivita pentru el dar nu vrea sa fie cu mine.Acum pare mai intelegator dar tot nu vrea. Ce sa fac? Cum sa-l seduc? Sa-l fac gelos?

Răspuns Câştigător
| Aanddre a răspuns:

Pana acum ii dadeai de inteles ca tii foarte mult la el, evita-l! chestia cu "sa-l fac gelos" nu cred ca ar merge. dar merita incercat. daca iti faci bine rolul iti impui "de azi il avit si nu-i dau de inteles ca tin la el " sa vezi ca va merge tongue unor baieti le place cand la un moment dat esti distanta cu el phbbbbt sa nu-l intrebi niciodata daca vrea sa fie cu tine! il astepti pe el chiar daca este greu. Am patit-o si am facut la fel si a mers love struck Sper sa te ajute si pe tine.Succes!

3 răspunsuri:
| Dianafamous a răspuns:

Incearca sa arati ca nu te mai intereseazaa, si chiar sa-l faci gelos poate asa o sa-si dea seama ca puteti incerca o relatie.multa bafta :*:*:*

| Anakatsu a răspuns:

Sa accepti ca nu te place daca nu te place nu ai cum sa il seduci sau sa il faci gelos

esti praf bft laughing)

| ernestod a răspuns:

De obicei baietii care isi doresc fete potrivite nu isi gasesc si cei care nu isi doresc se tin o gramada de fete frumoase dupa el...in ambele cazuri se subantelege ca baiatul este la fel de dragut.probabil ca asta e mersul naturii adolescentine. eu fac parte din cei care isi doresc si nu gasesc. gelozia nu e o arma potrivita. din moment ce nu te prea place nu va fi gelos. Sper ca ti-am fost de folos big grin:*