| roxypwp a întrebat:

Imi place de un baiat de mult timp. Timp de 4 ani nu l-am bagat in seama desi ar fi dat orice ca sa fie cu mine. Acum de 1 an a venit o prietene de mea la scoala si fix pix in clasa cu noi. Cum eu i-am dat cu flit sa dus in bratele ei. Acum nu mai stiu cum sa fac ca sa ma bage in seama ca fata nu ca o prietena deoarece am format o prietenie fromoasa. multumesc

2 răspunsuri:
| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Am si eu ceva probleme de genul asta, dar eu am pe cineva care imi da multe sfaturi, uite unul:nu-l baga in seama, fa-l sa se simta putin gelos, si daca ivrea sa vorbeasca cu tine fa-i ochii dulci. Cel putin mie imi merge daca vrei sa incerci, sper sa iti mearga si tie la fel de bine ca mie.

| motu a răspuns:

HA?
''Acum nu mai stiu cum sa fac ca sa ma bage in seama ca fata nu ca o prietena deoarece am format o prietenie fromoasa''
Deci e putin ambigua descrierea ta.
Sunt 2 variante:
1. Tu i-ai dat papucii flux continuu timp de 4 ani tipului, dar tot ati format o prietenie frumoasa.(putin probabil dar daca asta vroiai sa zici atunci poti incepe a-ti da palmi).
2. Tipa care era prietena ta acum nu te mai baga in seama ca fata(aici iar e putin ciudat, ea acum te considera baiat? sau?) desi voi pe vremuri erati prietene bune (nu :'am format o prietenie frumoasa' exprimare care pe linga faptul ca e ilogica suna si gay).
In acest caz ce naiba ai vrea sa faci? sa o strangulezi pana redeveniti prietene?
Tipa face ce vrea ea, iar daca tu ii respecti macar opinia o sa fii de acord cu orice ar face ea(chiar si daca nu te mai baga in seama ca o fata rolling on the floor ce-o fi insemnand si asta)