Stai de vb cu el si explica-i ca tu nu te simti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala. daca tine la tine si te vrea cu adevarat va avea rabdare cu tine si va stii sa te astepte.si daca nu atunci inseamna ca nu tine la tine si ar fi mai ok sa cauti pe altcineva
succes si sarbatori fericite:*
Ar trebui sa faci cum iti spune inima, dar nu cred ca e potrivit.
P. S. nimeni nu te impiedica sa faci ce vrei cu viata ta.
Dumnezeule... Este clar ca o data ce vai face acest pas, nu va exista niciun fel de relatie intre voi doi, adica una serioasa in niciun caz, vei fi un sa din acei "Friend Bennefits" daca stii la ce ma refer. Inteleg ca mintea iti este numai la el, insa nu stiu ce vezi la un asemenea badaran. Sper sa iti fi fost de ajutor.
Daca vrea sa fie cu tine doar pentru sex inseamna ca este un mare mitocan. Ce crede ca esti? O bucata de carne? Doamne ce baiat. Daca mi-ar fi pus asemenea conditie nu as mai discuta cu el in viata mea. Draga mea prietena ta are dreptate.Nu este el destul de bun pentru tine.Se va culca cu tine si te va abandona dupa aceea. Mai sunt baieti pe lumea asta:*. Pupici
În niciun caz să nu accepţi!
Este un mare bădăran dacă a putut să-ţi zică aşa ceva!
Prietena ta are dreptate, ascult-o, s-ar putea să regreţi mai târziu.
Cum zice si lora fugi cat mai ai timp si nu te mai gandi la el ca s-ar putea sa te cheme odata acasa la el si sa tio iei chiar daca esti pregatita
Elenastoica9 întreabă: