| Puffy99bestfriend a întrebat:

Imi place de un baiat din scoala, dar fostul meu iubit, m-a facut sa par ca o idioata in ochii lui.Si oricum, el este doar dragut. minte ba.Si nu e chiar genul meu, si toata lumea ii spune oaia neagra( din cauza purtarii si a parului cret) laughing Ma pot impaca cu gandul, ca nu voi fi cu el, dar as vrea sa-i fac in ciuda fostului meu, iubit. Pentru ca daca as reusi sa-l fac pe oaie sa ma placa, ar fi cel mai groaznic lucru, pe care l-ar putea trai fostul meu iubit.( nu sunt rea, dar fostul meu iubit m-a tradat, postandu-mi cele mai mari secrete) Sfaturipuppy dog eyes Dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| andrutzakiss a răspuns:

Pai afla si tu ce ii place oiteilaughing si intra in vorba cu el, imprieteneste-te si poate o sa mearga daca va marturisiti anumite lucruri... ce sa zic baftawinking

7 răspunsuri:
| alinalove12 a răspuns:

Pai daca e de la tine din clasa vrajestel pe oaie :
-zambestei cand il intalnesti
-incearca sa ii pui un biletel in buzunar in care sa ii spui ca iti place de el
Daca nu merge date pe langa si fa in asa fel incat sa te vada si fostul asa sigur il faci gelos. SUCCES!happy
IMI DAI SI MIE O FUNDA PLZ CA NU AM NICI MACAR UNA

| DragosConstantin a răspuns:

Deci stai ca n-am inteles ceva il placi pe ala sau vrei sa fi cu el doar ca sa-i faci in ciuda la fostul?
iti dau un sfat: nu-i fa jocul lui fostul tau iubit dovedeste ca esti mai buna ca si el.
bft.

| MyShadow a răspuns:

Ce tampit. Baieti ca el merita arsi de vi. Daca o sa-l intalnesc candva o sa-i rup fiecare fir de par si o sa fac un sos din el unde mai pun o unghie de la picior si il pun sa inchita.
Trebuie sa-l cuceresti. Dar cel imi simplu ar fi sa te intelegi cu acel baiat, sa-i spui care este adevarul. Gandeste-te putin mai in exterior, daca te-ai folosii de el nu ai fi cu nimic mai buna decat fostul. Poate nici el nu-l suporta pe acela si te ajuta. Nu trebuie sa fiti, cica, impreuna, doar sa pareti, iar pentru asta puteti juca putin teatru. Spuneai ca o sa fie interesant, daca ai spus ca minte ba, n-o sa-ti fie greu. Ca sa-l cuceresti o sa dureze. Sfaturi de cucerire : incearca sa stai cat mai aproape de el, sa va cunoasteti, fa-l sa uite de acele momente, fa sa creada ca iti plac acelasi lucruri ca si lui, gaseste subiecte comuna. Primul lucru este sa afli multe despre el, intreabai prietenii sau intri undeva unde a scris deja. Primul pas ca sa pari iubita perfecta este sa stii cum sa te folosesti de imperfectiunile sale. Daca face o prostie, daca nu stie o banalitate, consoleaza-l. Vreau sa stiu ce iese. Te rog sa-mi spui.

| MyShadow a răspuns (pentru alinalove12):

Faza cu biletele este deplasata, o sa pari o obsedata. Este o idee buna, insa nu incerca asta, o sa pari mult prea deplasata. De asta spun, daca baiatul se crede mare, daca are fane, daca este obisnuit cu atentia, cel mai bine este sa incerci sa-l surprinzi. Faza cu biletelele nu iese mereu. Insa cea cu zambetul mai treaca vorba,

alinalove12 intra la mine, raspuns la o intrebare si iti dau eu funda daca nu ai, nu conteaza ce raspunzi.

| Puffy99bestfriend explică (pentru MyShadow):

Multumiri tuturor, in special my shadowhappy m-ati ajutat, mai mult decat unii colegi, si amici, desi nu ma cunoastetihappy mersi inca o data big grin

| MyShadow a răspuns (pentru Puffy99bestfriend):

Traiesc ca sa ajut alti oameni :d Daca mai ai nevoie de ceva trebuie doar sa-mi spui.

| alinalove12 a răspuns (pentru MyShadow):

Ok mersi