anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat dupa strada mea love struck... dar problema e ca se trage dintr-o familie foarte saraca.are 2 frati si o sora. Tatal lor este la inchisoare iar mama lor lucreaza cu ziua sa isi castige banii de tigari si o paine - 2 pentru copii. Faza e ca acest baiat a intrat prin sufletul meu nu stiu cum. dar acum il iubesc rau de tot. Mama lor mai vine pe la noi, mai uda gazonul sau face treaba prin curte[se tot plange ca nu are cu ce sa-si creasca copii] si este prietena cu bunica mea laughing asa. El nici nu stie ca eu il plac probabil nici nu m-a observat laughing). Dar daca n'are bani el se intretine fata de frati lui, isi da cu gel in par isi face tepi :X oricum e foarte foarte frumos. Acum nu stiu cum sa-l fac sa ma observe in discutie cu el nu ma bag orice ar fi! Eu sunt mai bogata sa zicem asa[chiar nu vreau sa ma laud] si cred ca nu m-ar accepta... voi ce ziceti? sad

Răspuns Câştigător
| Mihaela_3488 a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi bine sa incerci sa te apropii de sora lui sau chiar de mama lui. Bine iti dai seama ca nu pti fi prietena cu mama salaughing)... oricum incearca sa fii draguta si respectuoasa cu mama lui. Si mie imi place de un baiat si asa am facut. M-am apropiat de surorile lui si asa am aflat foarte multe informatii despre el. Am observat ca asa ma mai baga in seama. Sper ca te-am ajutat...
PS: Cand esti pe langa el, incearca sa fii cat mai draguta si sa vorbesti cat mai normal. Nu te mai intimida si nu te pierde.

Te-am pupat!:*

6 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

Scz nu vreau sa-ti stric sentimentele dar daca zici ca tatal lor e la`nchisoaree :O
atunci e grav.
inseamna ca a comis o fapt f. f. f. grava. si noi, copii de la parinti invatam sa ne comportam...asa ca...mai bine n`ai avea de`aface cu ei.
sad
situatia e f. grea.
asa cum am zis
nu vreau sa te ranesc
dar eu iti zic ca tot ce stim noi [copii] stim de la parinti si unii invata cam repede. big grin
te luve love struck si ai grija pe viitor happy.

| ByZZy a răspuns:

Pai spune-i ce simti pentru el. poate poate iese cevasmug. mai stismug

| Podwer a răspuns:

Domane deci useru BRO-a dreak gramatica cu nebunu care-a inventat-o e cel mai penal rolling on the floor) numai de el dau laughing) si da niste raspunsuri laughing) pai in legatura cu baiatu sari pe el laughing glumeam big grin pai date pe langa el sa vezi daca si el te place happy BAfTa tongue

| adda4p a răspuns:

Pai trebuie sa afli dc si el te poate iubii. Incearca sa te apropii de sora lui, poate si de fratii lui eu stiu dc sunteti de varsta apropiata si sa va distrati impreuna si cu el( vezi cum se comporta cu tine) sau incearca sa ii ajuti cu ceva(nu cu bani). sper sa nu suferi din asta si iti urez succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-ti si tu cu gel si fa-ti si tepi. Sigur o sa te observe. O sa fiti doi arici pogonici indragostiti laughing

| ionut24 a răspuns:

Pai cred ca totul e ca si rezolvat bagate pe el daca chiar iti place