Pai, ori sa astepti, si sa-l uiti, lucru care n-o sa se intample niciodata, ori faci ceva sa va impacati.
Durerea pe care o simti acum, o sa fie mereu, doar ca o sa te obisnuiesti cu ea, si n-o sa o mai simti atat de intens ca acum, insa de scapat de ea, n-o sa scapi niciodata.
Ori accepti asta, ori faci ceva sa va impacati. Nu mai pune la suflet orice cearta si despartire, oamenii se mai cearta, dar se si impaca, gandeste-te ca daca tu te simti asa, poate si el se simte la fel.
Ori accepti durerea aia constanta, si renunti, ori gasesti o cale sa te impaci cu el.
O sa-ti treaca cu timpul incearca sa-ti faci o relatie si eu am trecut printr-o relatie de 3 ani, si acum o ard cu var de-al meu si e ok..adica uit usor usor chiar daca e nesimtit si minte mult..eu il prind, ca n-are cum sa faca sfatu meu e sa-ti faci o relatie :* dar sa nu faci greseala sa tii la el. doar dupa cateva luni, daca totul e ok
Incerci sa te impacu el, sau il uiti, atat poti face, de fapt nu il oti uita, doar sa te obisnuiesti cu faptul ca nu mai e. Ori una, ori alta, altceva, nu poti face.