| Mia202 a întrebat:

Îmi place de un băiat taur de la mine din clasă, am făcut eyes contact de câteva ori, dar tot nu îl înțeleg dacă vrea ceva serios cu mine. Mi-e frică să mă uit la el încerc să resping mereu contactul... vreau niște mici sfătulețe despre ce ar trebui sa fac sa fie tot ok între mine și el... și da, colegei mele ii place de el, dar el nu-i dă atenție.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Faptul ca vi s-a intersectat privirea de cateva ori nu inseamna nimic, mai ales daca tie ti-e frica sa te uiti la fel.Cum se presupune ca veti vorbi daca ti-e frica si sa-l privesti? Not good.Aduna-ti curajul si spune-i ca il placi daca vrei o reactie solida, altfel doar veti continua acest schimb de priviri fara macar sa aveti habar cum va simtiti reciproc unul fata de altul.Iar zodiile nu au nicio treaba in aceasta ecuatie.Deocamdata vorbeste cu el, caci e tare gresit sa te intrebi daca vrea ceva serios numai din asa putina interactiune.Gandeste-te ca si pe strada cand mergem ne intersectam privirea cu sute de oameni, zilnic.Asta nu inseamna mare lucru.Intelegi?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu comporta-te normal, invata foarte-foarte bine la scoala, ca sa-l atragi si da-i pace in rest, ca taurilor le place sa cucereasca ei, nu sa fie aslatati de fete disperate.

| Hyperion7 a răspuns:

Lasă lucrurile sa vina natural daca nu ai curaj sa ii spui ce simți

| Hyperion7 a răspuns (pentru Violleta2022):

In general bărbaților le place sa cucerească, nu numai taurilor big grin
Cat despre disperare, nimănui nu ii place, fie băiat sau fata

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ce asa crezi ca functioneaza realitatea? te ai uitat odata la cineva si gata?

| VoidEternal a răspuns:

Și mie mi-ar fi frica să mă uit prea mult în ochii unui băiat taur. Că poate ma împunge.

Poate daca te uiți la băieți oameni o sa fie mai ușor.

PS: faptul că te-ai uitat în ochii lui de doua ori nu insena că i-ai transmis wireless gândurile și dorințele tale lăuntrice. Contrar părerii generale a fetelor, băieții nu sunt telepați.