| DoraDora17 a întrebat:

Imi place de un tip. Ideea e ca in ore, la scoala, el se uita la mine si eu ma uit la el si ne privim in felu' ala...Asa. Si pana acum era cu o fata. Am fost dupa aia intr-o ca un fel de excursie si ea(fata) vorbea cu el pe mess pe tel. El m-a facut scorpie si proasta. Alta idee e ca ea ma uraste muuuult de tot. Si dupa doua saptamani de vacanta, eu i-am zis lui ca tipa imi spusese mie ca el i-a zis ca sunt eu scorpie si proasta. El si-a cerut sorry si a zis ca de fapt se jucau Adevar si Provocare si ea "l-a provocat" sa zica asta. Buuuun, si mi-a mai zis tot felul de chestii si a zis ca s-a despartit de ea mai de mult. Azi iar l-am vazut cu ea, da' nu sarutandu-se sau ceva, doar asa, vorbind. Credeti ca el ma place? plz spuneti-mi... dau funda

Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Daca te placea, nu te facea scorpie si nu mai stiu cum, nici macar pe un amarat de joc.Plus de asta...era sa sparg monitoru cu musca ta de la avatar.laughing

7 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

NU cred ca avea cineva chef de adevar sau provocare pe netsad NU fi naiva si nu pune botu`.Un baiat minte orice ca sa primeasca atentie si de unde nu-i place.

| UbexFlo a răspuns (pentru UbexFlo):

Pe net pe telefon ma refer.

| DoraDora17 explică (pentru UbexFlo):

Mersi. Oricum, azi a recunoscut ca 'ma place' da nici eu nu stiu ce sa mai cred. Oricum incaodata, mersi pentru raspuns si o 'sa mai caut' ca... are balta peste.

rolling on the floor da stii care e chestia super-naspa... ca acum trebuie sa facem un proiect la scoala together! sad

| UbexFlo a răspuns (pentru DoraDora17):

Va comportati ca doi simpli colegi si atat."interes de serviciu" si atat.straight face

Thx a lot friend

| UbexFlo a răspuns (pentru DoraDora17):

N-ai pentru ce kiss