Incearca sa cazi jos pe scari, astfel te va remarca siti va sari in ajutor. Totusi Deiutza incearca sal ignori el va observa comportamentul si deja va face ca el sa fie remarcat de tine. In orice caz incearca sa-l ajuti la teme, dai nr. tau de mob.
Cred ca asta e cel mai bun sfat fiindca mi-e rusine sa vb cu el pentru ca nu il prea cunosc aflu despre el de la prietena mea si am incetat sa-i mai vb si azi mi-a spus cateva cuvintem-a intrebat daca nu mi frig si apoi mi-a dat cu zapada in fata cand i-am spus mda...nu vezi k acum ma imbrac? si dupa aia i-am zis prostule si m-am ras dar nu pot sa sar ca ma fac de rassi nu e el cine stie ce gentalmen
Hei hei Din cate am inteles tu vrei numai sa te observe...eu cred ca cel mai bun mod de a te face remarcata este sa vorbesti cu el despre lucruri care il preocupa.In cazul in care nu va stiti foarte bine, zambeste-i cand treci pe langa el si baga-te in vorba cu elSper ca te-am ajutat:*XOXO, Daisylutza:X
Da...dar el e mereu cu gasca si nu vreau sa-i vb o sa creada ca imi place de el si nu vreau
Maria2799 întreabă: