| Eumicutzza024 a întrebat:

Imi place mult de un baiat, dar cu mama nu pot discuta deoarece nu ma intelege deloc. Sai spun celei mai bune prietene. Ea il cunoaste, dar nu stie de cine imi place. Sa-i spun? Daca va rade de mine?

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Spune-i că-ți place de un băiat și nu da nume. Spune-i ce crezi despre el, cum se comportă cu tine și alte chestii.
Dacă nu dai nume, atunci nu poate să răspândească zvonul că ție îți place de x. happy
+ că, dacă-i spui unei persoane, o să te simți și tu mai bine + că, poate o să-ți dea și ea sfaturi happy

7 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Nu-i spune, e cel mai bine. Poate duce vorba si tu nu vrei, poate ajunge pe la urechile cui nu trebuie chestia asta(ca-ti place de baiatul x ).winking

| oliviaaa a răspuns:

Nu, in niciun caz nu ii spune prietenei, eu tot asa am facut si ma tradat, apoi am primit in schimb rusine, mai bine tine in secret pe mine mama tot nu ma intelege si eu tin problemele si totul pentru mine, acum in nimeni bu prea mai am incredere... succes

| Eumicutzza024 explică (pentru oliviaaa):

Asa e va multumesc. Iam mai spus o data si si-a dat drumu la gura la un baiat care i-a zis respectivului si am picat de proasta

| đɾεαmεɾ a răspuns:

Pai,daca vrei sa te descarci spunandu-i cuiva de baiatul x ar fi bine sa ii spui prietenei tale, pentru ca daca sunteti cu adevarat "best friends" ea nu va rade de tine si te va sustine.Dar acesta este doar sfatul meu, succes!

| AnoNimaaa2000 a răspuns:

Daca ea este cu adevart cea mai buna prietena a ta nu va rade de problemel tale.Si eu am o BFF si stie toate secretele mele. Ideea e ca daca ai incredere in ea si crezi ca nu va spune nimanui poti sa ii spui.
Funda te rogg ca nu am nici unaacrying

| Xtadelo a răspuns:

Cuiva tot trebuie sa-i spuiwinking

| oliviaaa a răspuns (pentru Eumicutzza024):

cu placere, pentru ca noi toti suntem adoleshcenti si avem nevoie de o persoana care sa ne inteleaga, dar eu de exemplu nu am gasit-o nici macar in mama, dar daca mama nu este o prietena sai spui totul, crezi ca prietena te va ajuta? nicidecum. iti urez succes, si te sfatuiesti singura sa ii spui baiatului ca il placi, daca ai curajul. succes, ai grija de tine!