| Đιαnα a întrebat:

Îmi place să mă îmbrac în roz, albastru, verde, galben. culori deschise.
Sunt o "rockeriţă", ca să zic aşa. Bineînteles, pentru mine rock-ul nu depinde de ceea ce mă îmbrac, cum îmi fac părul sau cum mă comport. E o muzică în care pur şi simplu mă regasesc, şi mă simt eu însumi ascultând-o.

Dar... să trecem la întrebare.
Credeţi că lumea mă eticheteaza piţipoancă dacă mă îmbrac în roz? ( de obicei aşa se întamplă )
Nu că m-ar afecta părerea lor, sunt doar curioasă.
Voi ce credeţi? happy

Răspuns Câştigător
| MicuţaAnonimă a răspuns:

Lumea etichetează mereu.
Dacă te îmbraci în roz, te etichetează piţipoancă. Dacă te îmbraci în negru, te etichetează emo. Pentru ei nimic nu e 'normal'.
Asta cred eu, dar nu chiar toţi sunt aşa. Poate unii te cred piţipoancă, alţii nu.
Şi eu personal nu te-aş eticheta piţipoancă după cum te îmbraci, ci după cum te comporţi.

6 răspunsuri:
| biosh97 a răspuns:

Buna! In primul rand iti voi spune ceea ce probabil stii deja: nu toti oamenii sunt de treaba. Din partea mea, te poti imbraca din cap pana in picioare cu roz si sa fii si cu make-up-ul roz si tot n-ai fii ca alea care is lipite de baieti si rad si barfesc si poarta numai zara si blabla. Sa fii piti tine de comportament, nu de imbracaminte. Si de asemenea sa fii rocker inseamna sa simti muzica, nu sa te imbraci pentru a arata ca esti asa. Fii tu. E cel mai simplu lucru pe care-l poti face. Ciao!

| Sἶrenἶa a răspuns:

Da` ce trupe asculti?

| Đιαnα explică (pentru Sἶrenἶa):

Yellowcard, We are the in crowd, Silverstein, 3Days Grace, 3Doors down, Skillet, A rocket to the moon, Linkin Park, All time low, There for tomorrow, The used, Michael Paynter, Dead cool dropouts, Lafee, He is we, Smile empty soul, All american rejects, Band Perry, You Me at six, Boys like girls, Autum in disguise, Parachute, Secondhand serenade, Bullet for my valentine, The red jumpsuit apparatus, Hollywood undead, Simple plan, Hoobastank si multe altele laughing Nu cred ca vrei sa mai continui lista

| Đιαnα explică (pentru biosh97):

Asta ziceam si eu despre muzica. happy Chiar sunt eu, mereu incerc sa raman eu in tot ceea ce fac, si sa nu ma las influentata de altii.
V-am cerut parerea pentru ca mereu imi place sa vad si perspectivele altora. >big grin

| Đιαnα explică (pentru MicuţaAnonimă):

Pana acum raspunsul tau mi-a placut cel mai mult, adica, asa gandesc si eu in privinta asta happy

| Crucified a răspuns:

E nejpa rocku