| Auarl a întrebat:

Imi place un baiat este clasa a -8 doar eu a 9 el are 15 ani eu 14, pe mine de la 6 ani m-a dat la scoala.Problema este ca el imi place,sunt momente cand el ma priveste, intr-o zi mi-am facut curajul si pe un cont de socializare i-am scris "Buna" el a vazut si nu a raspuns apoi eu am sters conversatiaSi nu stiu cum se cred, el daca ma place sau nu? Dati-mi va rog un sfat.

Răspuns Câştigător
| Xelon a răspuns:

Daca nu ti-a raspuns este clar din
punctul meu de vedere ca nu are chef de fete, trebuie sa intelegi ca baieti se maturizeaza mai greu ca fetele se poate ca la 15 ani sa nu fie pregatit de o relatie.

18 răspunsuri:
| Auarl explică (pentru Xelon):

Vad ca afara era cu 2 fete si un baiat sau poate este intr-o relatie.

Eu niciodata cu el nu am vorbit si el nu stie ca il plac.
Tu nu ai idee ce greu mi-a fost sa ii scriu"Buna" cand am venit la scoala am vrut sa il evit dar apoi sau intimplat multe lucruri si nu am putut.

Ok dar poate sa fie o prietenie.

| Xelon a răspuns (pentru Auarl):

Nu ma intelege gresit te cred ca ti-a fost greu sa ii scrii mai ales daca esti timida, dar daca tot vrei sa il abordezi ar fi mai bine sa o faci fata in fata chiar daca este mai greu.

Eu citeodata am impresia ca baiatul trebuie sa faca primul pas.

Brovoo!
Acum ai zis un lucru foarte adevarat pe care am ezitat sa ti-l spun ca sa nu te supar sau ceva de genu, dar sa stii ca exista si posibilitatea ca el sa fie timid dar asta tu stii pentru ca tu stii daca este genu timid

El nu pare a baia timid, este serios si e nou a venit anul trecut vad ca nu prea este vorbaret dar il vad cu persoane.Si nu cred sa fie timid.

Nu cred ca este timid

Inteleg atunci parerea mea oricat de greu este(si eu cand eram pe a 9 m-am indragostit d
e o fata de 24 de ani si am suferit mult)stiu ca dragoste La varsta ta este foarte puternica dar daca nu te baga in seama sau nu iti vorbeste nu ai ce sa ii faci, daca tot simti nevoie poti sa iti cauti un alt prieten.

Si care-i sfatul sa il evit? eu nu am curajul sa ii vorbesc direct din pacate, si nu cred ca are vreun interes fata de mine.

Nu stiu ce sa fac.

Si plus el traieste linga blocul meu.

Evital nu il baga in seama dar nu fi nici "taranca" adica daca il vezi nu o iei la fuga ca o disperata dar inceraca pe cat poti sa il eviti, multa bafta!
Daca mai ai nevoie se ajitor poti sa imi scrii, o sa incerc sa te ajut bye bye!

Cum sa il evit daca trec linga el? sa intorc privirea?laughing

In primul rând trebuie sa încerci sa i-l uiți părerea mea, încearcă sa nu te mai gândești la el, cu timpul o sa vezi ca daca faci asta chiar si atunci cand i-l vei intâlni nu iti va mai trezi nici o emoție si i-l vei vedea ca pe un om normal.

Nu stiu citeodata spun ca poate sa fie un capriciu.

Multa bafta! Daca ai nevoie de sfaturi poti sa imi scrii

Eu am sa il evit.