| Lovedreamsnopeoeple a întrebat:

Imi place un baiat, si nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu el, ne mai bagam priviri, dar mie imi e rusine sa vorbesc cu el, nici nu as sti ce sa ii spun. El este cel mai frumos baiat din scoala, e cautat de fete etc. Ce as putea face? Sa il uit? Sfaturi va rog, (nu fiti rautaciosi)

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Eh, daca e ce mai dorit baiat din scoala, spune-i si tu ca vrei sa faci temele cu el ca e celebru. Pe urma cand te vezi acasa cu el ia-l la... invatat.

4 răspunsuri:
| TanteMarianne a răspuns:

Pai. poti sa-i dai de inteles ca ul placi. atunci cand il vezi ii zambesti si lucruri de genul. daca sunteti in clasa amandoi poti sa deschizi o conversatie, nu trebuiw sa ii spui de la bun inceput ca il placi,pe parcurs. o sa isi dea la un moment dat seama,nu are cum sa fie atat de prost! dat sa stii ca o sa fie greh sa il cuceresti, trebuie sa fi mai speciala si deosebita fata de celelalte in sensull bun. daca toate fetele din scoala sunt innebunite dupa e, ai o gramada de 'rivale'. mai intai vorbesye cu, el despre diverse lucruri si va imprieteniti, dupa aia poti sa ii spui. succes

| Brunette67 a răspuns:

În primul rand nu îi arata din prima că îl placi, fiind plăcut de fete nu vei fi decat una dintre admiratoarele lui și nu cred că îți place asta. Însă nu te apropia de el ca prietenă, că după el o se atașeze de tine ca amică și s-ar putea să placă pe altcineva, fi undeva la mijloc. În al doilea rand aută un subiect comun sau prefă-te că întrebi de unul dintre prietenii lui, dacă te va întreba de ce întrebi și de astea clar de place. Succes, te pup :*

| Lovedreamsnopeoeple explică (pentru ywar):

laughing)) Cel mai tare raspuns

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa il uiti? De ce?
Cu siguranta baiatul se va simti magulit cand se va cautat de cat mai multe fete!
Cauta sa stai de vorba cu el, zambeste-i si poate ai noroc.