Sall Jordan! Se zica ca daca folosesti o papusa voodoo contolezi oameni de exemplu daca bagi un ac in burta papusii acel om care reprezinta papusa il va durea burta ca si cum ai strapungeo cu o sabie.Mai vreau sa iti spun ca papusa voodoo nu face nimic de aceea am inceput mesajul cu "se spune ca"
Nu o sa se intample absolut nimic nu trebuie sa crezi in asa ceva si daca chiar vrei sa faci rau cuiva cu papusa aceea mai bine iei o piatra si i-o arunci in cap.
funda?
Citisem un raspuns in care cineva spunea ca daca faci asta ajungi in infern vroiam sa stiu daca e adevarat
Sansele ca tu sa faci o papusa voodoo scad sub -1% tu crezi ca aia e ceva gen tetris? nu prietene,trebuiesc multe,pe google nu o sa gasesti ce iti trebuie sunt unele site-uri speciale,oameni dubiosi, oameni carora li se pare normal cand aud cuvintele " strigoi, moroi, iele, vampiri insetati de energie" si altele.
Nu ca alti cand aud asta deja se gandesc la S.F prima data cand am avut unele semne a fost cand aveam vreo 16 ani, dar na, pe scurt, stai departe de asta cand o sa iti dai seama ca nu e de joaca o sa fie prea tarziu (xD) take care. si lasa paranormalul.
Paranormalu te alege, nu il alegi tu pe el.