Nu o sa se intample absolut nimic nu trebuie sa crezi in asa ceva si daca chiar vrei sa faci rau cuiva cu papusa aceea mai bine iei o piatra si i-o arunci in cap.
funda?
Sall Jordan! Se zica ca daca folosesti o papusa voodoo contolezi oameni de exemplu daca bagi un ac in burta papusii acel om care reprezinta papusa il va durea burta ca si cum ai strapungeo cu o sabie.Mai vreau sa iti spun ca papusa voodoo nu face nimic de aceea am inceput mesajul cu "se spune ca"
Citisem un raspuns in care cineva spunea ca daca faci asta ajungi in infern vroiam sa stiu daca e adevarat
Sansele ca tu sa faci o papusa voodoo scad sub -1% tu crezi ca aia e ceva gen tetris? nu prietene,trebuiesc multe,pe google nu o sa gasesti ce iti trebuie sunt unele site-uri speciale,oameni dubiosi, oameni carora li se pare normal cand aud cuvintele " strigoi, moroi, iele, vampiri insetati de energie" si altele.
Nu ca alti cand aud asta deja se gandesc la S.F prima data cand am avut unele semne a fost cand aveam vreo 16 ani, dar na, pe scurt, stai departe de asta cand o sa iti dai seama ca nu e de joaca o sa fie prea tarziu (xD) take care. si lasa paranormalul.
Paranormalu te alege, nu il alegi tu pe el.