| BeeFree a întrebat:

Imi puteti spune parerea voastra personala despre alchimistul de paulo coelho ( pls fara chestii de genul e super merita sa o citesti etc...) vreau o idee care sa imi spuna ce ati simtit citind-o:X

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Mie mi-a placut cel mai mult faptul ca fiecare element din carte are o semnificatie aparte; de fapt povesteea lui Santiago este povestea fiecaruia din noi-fiecare om cauta o comoara la fel ca si baiatul din carte dar putini stiu ca adevarata comoara se afla in interiorul nostru, in sufletul nostru si doar daca o descooerim, vom intalni adevarata fericire. Si eu m-am regasit in povestea lui Paulo Coelho, mi-au placut foarte mult si unele citate-ex "atunci cand iti doresti ceva tot universul consp[ira pentru dorinta ta". Mesajul lui Coelho este foarte actual si adevarat:trebuie sa luptam pentru visele noastre pana la capat, trebuie sa credem in noi si sa gasim in interiorul nostru puterea de a continua cand ne intampina greutati(la fel cum si baiatul din carte a fost jefuit, etc dar a gasit mereu putereea sa mearga mai departe)
Cartea m-a impresionat foarte mult tocmai prin faptul ca cuprinde sfaturi de viata, sfaturi care ne pot ajuta si pe noi in viata de zi cu zi.

1 răspuns:
| LoveStoned a răspuns:

In cateva cuvinte...nu are rost sa-ti spun din carte pentru ca stric tot farmecul, dar it pot spune ca vei ramane cu cateva lectii de viata bune la finalul operei.
Nu vreau funda pana nu o citesti.