| FaraNume1245 a întrebat:

Îmi simt prietenii cei mai apropiați ca fiind foarte "sugaci", cum s-ar spune, chiar dacă știu că ar fi acolo pentru mine, indiferent de problemă. Așa sunt toți, sau sunt eu mai "special"?

5 răspunsuri:
| BogdanBz a răspuns:

Omule prietenia adevarata nu prea mai exista. Sunt si exceptii, dar in ziua de azi asa zisii prieteni te cauta doar cand au interes personal. Si la interes, nu ma refer doar la faptul ca vor bani sau altele, ma refer ca si atunci cand nu au cu cine iesi si apeleaza la tine, tot un interes e. Succes!

| FaraNume1245 explică (pentru BogdanBz):

Nu e din interes. Îi cunosc de ani și chiar au fost acolo pentru mine, când am avut nevoie. Bineînțeles că și eu am fost pentru ei. A fost doar o întrebare din curiozitate. Știu că majoritatea oamenilor sunt falși, iar acesta e încă un motiv pentru care tovarășii mei sunt foarte valoroși pentru mine.

| BogdanBz a răspuns (pentru FaraNume1245):

Toti am avut sau avem un grup de tovarasi, dar pe parcurs, cu cat o sa cresteti si cu cat o sa aveti alte preocupari, o sa va gasiti mult mai rar, sau poate chiar deloc. Profita de prietenia asta acum cat dureaza, ca dupa ce te angajezi, iti faci o familie, etc, se duce.

| FaraNume1245 explică (pentru BogdanBz):

Nu cred că o relație adâncă se rupe ușor, la fel cum nici nu se construiește ușor.

| BogdanBz a răspuns (pentru FaraNume1245):

Asta ramane de vazuthappy eu iti doresc sa ai prietenii tai pe vecie, dar in caz de vreunul din ei se va retrage cand isi va face o iubita, familie, etc, sa fii pregatit moral si sa intelegi ca asa merg lucrurile in viata.