Pff. pot sa spun ca in mare. asa este si clasa mea, insa nu sunt chiar in postura ta. desi am fost . in fine. Deci cel mai bine [cred eu] sa ii arati ca nu ti`e frica de el indiferent de cat ai tremura, daca el iti comenteaza sau te ia la misto, ii intorci si tu cuvintele... nu lasa sa se vada ca te intimideaza si daca da in tine nu fa prostia sa dai si tu, pentru ca, acum pe sfarsrit de an se umbla la mediile la purtare. Crede`ma, de asta sunt sigura :d. Sper k ti-am fost catusi de putin de folos
Ma faci sa rad,aici pari cam dur, dar intre ei esti mielusel, probabil din acest motiv te ia de fraier... Oare sunt toti cum ai zis tu si tu esti usa de biserica? Nu prea cred. Daca iti displac colegii asa mult, muta-te la alta clasa/scoala si scapi de ei! Ori vorbesti cu diriginta/parinti ori iti faci singur dreptate, e alegerea ta!
Pai, in loc sa mai stai si sa induri mai bine te.ai muta din clasa aceea, ca asa iti faci doar nervi.
1)Nu te sfatuiesc sa ii dai cu palma ca dupa iti da el cu pumnu mai bine dai tu cu pumnu.
2)Mutate din scoala sau cel putin din clasa.
In primul rand in toate scolile sunt si uscaturi; trebuie sa stai calm, sa le ignori fitele, sa te gandesti ca mai e putin si scapi de ei. O sa treaca si eu fac la fel.Treci printre ei ca gasca prin apa si totul va fi perfect in viata! Raspunsul este ignoranta! Astfel totul va lua o intorsatura spre bine! Acasa da cu pumniii in pereti si striga cat poti de tare atunci cand esti singur.Cand te-ai calmat asculta o melodie calma, sentimentala sau ce iti place tie.Totul se va termina in curand.Vei scapa de ei mai usor.Vei creste in ierarhia lor fara sa faci ce fac ei.Vei trece peste daca dai replici taioase in fata profesorilor cand esti atacat, vei putea sa ii provoci subtil in fata carelor didactice si ei vor fi prinsi atacandu-te.Mai e putin si scapi! BAFTA!
Poti sa te duci in alta clasa sau sa le spui parintilor tai fa cum vrei
ANAMARIAHOTGIRLY ti-a dat un raspuns bun. Ai grija de ce ti-a spus si Nutela cu notele la purtare.
Sau pentru a te asigura ca nu se mai ridica foloseste un scaun...
Daca ai spus ca mereu face asta si pana acum ai stat si ai inghitit deja ti s-a pus stampila de pampalau scuze de cuvant. Ar fi o schimbare sa ripostezi acum dar nu prin violenta. Umileste-l prin vorbe. Gen... iti spune ca esti fraier ii spui sa nu se mai autocaracterizeze folosindu-te pe tine sau nah ai inteles tu ideea. Prin violenta eu cred ca iti vei adanci suferinta din pacate. Nu ti-as sugera daca nu te bazezi in primul rand pe tine si apoi pe "baietii din fata blocului" asta daca ii ai si pe aia. Succes
Pune o muzica hardrock(paradise lost)
ia o perna si dai palme suturi pana te duare pumnul(imagineazati ca e el) dupa aceea plangi
apoi nu o sa mai simti nimic fa-ti un ceai fierbinte si relaxeazate citeste
Trebuie sa ai grija unde dai cu scaunu ca poate il lasi jos de tot.
In primul rand, nu-l lovi si mai ales nu la scoala ca, s-ar putea sa ai tu probleme dupa aia. Cu agresiune oricum nu rezolvi nimic. Da-l dracului de bou, si nu-l baga in seama. Concentreaza-te mai bine pe oamenii cu care te-ntelegi. Daca toata clasa e dusa cu pluta, vorbeste cu ai tai si schimba clasa sau scoala. Cand sunt nervos (destul de rar) ascult muciza sau ies la o plimbare. Oricum, n-are rost sa te enervezi pentru ca, asta vrea el de fapt. Ii dai castig de cauza. Bafta.