Să-i iubeșt.Ei te-au făcut, apropo.
Toți avem discuții, mai mici sau mai mari cu ei, dar puțini îi apreciem și le mulțumim pentru tot ceea ce suntem.
Asta e un complex, daca tu ii urasti nu trebuie sa faci nimic, daca asa vrei asa faci. oricum... trebuie sa vezi peste ura.
Sa-ti dai una in cap si sa te mai gandesti odata la ce ai zis luzere ca e pacat sa iti urasti parintii! wtf ce lume nebuna toata lumea are dicutii dar parintii sunt parinti trebuie sa ii apreciezi ca ei te-au adus pe lume nu mai pune intrebari din astea ca sunt stupide rau adica ce puii mei poti sa faci sa te arunci de la balcon naa
Ai putea sa ne spui de ce spui asta? Ne-ar fi mult mai usor sa te ajutam daca ai da unele detalii.
Dacă ofereai câteva detalii era mult mai ușor să primești sfaturi utile pentru,, problema " ta. Părinții uneori sunt absurzi cu regulile și chestiile pe care le impun, pe care ți le interzic, dar crede-mă că și eu ajunsesem să spun acest lucru, dar am realizat că ei îmi vor doar binele și vor să mă protejeze, câteodată uitând ca am crescut. Trebuie să îi înțelegi și să fiți un fel de cei mai buni prieteni. În cazul în care există violență, ei sunt de vină. Sper că te-am ajutat cu gândurile mele.
Doamne! Nu vrei sa stii de cate ori am zis si eu chestia asta in ultimii doi ani. La momentul respectiv nu stii ce sa crezi, nu stii cum sa reactionezi si totul o ia razna. Eu ma certam cu ei constant si pentru ca nu aveam cu cine sa vorbesc despre chestia asta, plangeam. Chestia e ca nici acum nu inteleg de ce au facut ce au facut. Problema pe care tu trebuie sa o intelegi este ca tu depinzi de ei la momentul actual. Deci incearca sa vorbesti cu cineva care nu e din familie. Cineva apropiat tie, care sa nu te judece si care sa nu raspandeasca zvonuri. Un bff cum ne place sa zicem. Si lasa timpul sa treaca peste toate problemele. Eu nu am facut asa, ma certam saptamanal si voiam sa-mi fac p.d.v. cunoscut. Inca imi mentin parerea si nu regret nimic din ce am facut. Deci incearca sa vorbesti cu cineva apropiat tie dar nu parintilor tai sau daca nu ai acum mai asteapta o vreme. Zic o vreme pentru ca atat e pana cand incepe scoala. Scoala cred ca ar trebui sa aiba un psiholog. Vorbeste cu el, el te poate ajuta in a- ti clarifica sentimentele. Mai pune intrebari in caz ca nu ai inteles ceva. O sa raspund cat de repede o sa pot.
Si daca raspundeti, incercati sa va puneti in pielea celui care intreaba. Nu judecati.
Bună.
Să faci o consiliere psihologică, există traume din trecut care îți tulbură gândirea!
Pa, pa.
Inainte de a judeca pe aia care judeca poate asteptam sa ne zica de ce isi uraste parintii. POATE e doar dintr un motiv aiurea si fara importanta.
Scuze ca nu am mai putut sa iti mai raspund dar aparent statutul meu de junior nu permite trimiterea de mesaje. Daca vrei poti sa imi dai o adresa de email sa mai vorbim. Eu o sa fiu plecata cateva zile unde s.ar putea sa n.am net. Incearca sa mai petreci timpul cu bunicii, cu prietenii. Dar sa stii ca de parinti nu poti scapa. Si exact cum a zis Legiuitoarea, de la inceputul anului scolar poti sa vizitezi un consilier, mai precis cel al scolii. Asta daca vrei evident. Vreau sa mai vorbim, bine?
Poate i-am trimis un mesaj Mihaelei cu problema mea..De unde stii?
POATE nu ai vazut ca am scris POATE. Cu litere mari ca sa se vada.
anonim_4396 întreabă: