Poate ma vei injura dar ar trebui sa-ti pretuiesti si iubesti tatal, ai doar unul singur!
Nu incerca sa devii "rebela" daca putem spune asa, ca pustetimea din ziua de astazi, care se drogheaza pe la colturile blocurilor... La 14 ani, iubit?
Imi pare rau ca te anunt, dar legal doar la 16 ani ai voie sa faci "anumite" lucruri (adica sa ai un iubit).
Tatal tau este unul exemplar, unul din 50, ar trebui sa te bucuri ca ai un tata protector si nu unul care te lasa la mila Domnului... Doar iti spun, nu incerca sa fi altceva, respeca-ti tatal!
Trebuia sa incepi intrebara cu: Am 14 ani.
Nu te supara ca iti spun, dar la 14 ani nu e o varsta sa ai prieten. Nu e o varsta sa iesi noaptea afara, si la varsta ta, esti in perioada in care iei decizii pripite si in cele mai multe cazuri gresite.
Te rog sa intelegi ca tatal tau nu iti vrea decat binele. Mi-e asa greu sa iti spun lucrurile astea. dar deocamdata nu le poti vedea, insa peste cativa ani o sa vezi ca tatal tau are acum dreptate.
Si daca CHIAR SIMTI ASTA, ca il urasti, sa nu ii spui. Il va durea foarte mult.
Iti urasti tatal? Nu crezi ca are dreptate? Mai grav era daca te lasa hai-hui pe strazi, fara sa ii pese de tine, nu crezi?!
Ar trebui sa te pui in locul lui, o fata de 14 ani nu are ce cauta noaptea pe strazi.
Asteapta sa mai cresti, esti inca un copil, iar tatal tau are dreptate: esti supusa multor pericole, nu cred ca vrei sa ai un bebe la varsta asta, sau sa ti se intample ceva mult mai grav.
Asculta-l. Stai cat mai mult in casa ca de la 18 o sa ai tot timpul din lume sa faci ce vrei mai bine stai in casa nu faci nimic rau si nu vei avea de regretat.
La 14 ani vrei deja să ieşi noaptea pe afară? Aşa sunt taţii la vârsta asta mai ales cu fiicele pentru că ei ştiu cum gândesc băieţii şi de ce sunt în stare.
Arata-i ca esti responsabila si ca poti avea grija de tine ca nu mai esti un copil
Drăguța mea, tu ai doar 14 ani, iar el are mai mulți ani în viață decât dublul anilor tăi. Ce zici, e normal să-ţi batjocorești tatăl cu toate că știi că ce spune el este adevărat?
Eu una nu cred!
Deci, să înțeleg că ești o tipă rebelă însă idioată, care crede că la vârsta de 14 ani are nevoie de mai multă libertate.
Să mă lămuresc, ai iubit şi spui că tatăl tău nu te lasă să te vezi cu el? Draguță lucrul ăsta e normal, el e bărbat şi ştie ce vor băieţii/ bărbaţii în general de la o fată/ femeie.
În legătură cu "să ies noaptea afară", te rog, ești încă minoră iar părinții tăi răspund de faptele tale idioate. Cum să ieşi noapte afară fără supravegherea unui adult? Nu are logică!
Şi desigur că îţi impune reguli când ieşi afară, că altfel ai face numai tâmpenii.
Ei bine, tot ce face tatăl tău, este normal. Iar în plus, ce te deranjează atât de mult de fapt?
Corect! Ai dreptate!
Si parintii mei sunt la fel, nici pe mine nu ma lasau sa ies pe afara.Anul trecut i-am rugat frumos sa ma lase macar 2 ore sa ies cu prietenii(nu departe de casa). Desi si pe mine ma enervau ca erau asa dar acum inteleg si am sa respect ceea ce imi cer pentru ca ei nu ne vor raul si de aceea e bine sa-i ascultam.
Mă bucur că ţi-am fost de folos, dar, aş dori să îţi explic ceva ce am început la începutul primei explicaţii.
Între mine şi tine nu este o distanţă de vârsta foarte avansată, deoarece eu am 16 ani, tu 14, dar 2 ani nu este nimic. Iar eu îţi spun, bucura-te şi respeca-ţi tatăl, deoarece el este unul singur, nu mai mulţi. Dacă acum îţi este neplăcut, peste mulţi ani, când vei îmbătrâni că toţi ceilalţi, vei regretă că nu te-ai bucurat de clipele frumoase, când te proteja...
Îţi dau doar un sfăt, este viaţa ta, alegerea ta... Nu mă pot implică...
Din ce ai scris acolo, reiese (dupa parerea mea), ca esti o pitipoanca rasfatata. Pari atat de superficiala: "chiar nu mai suport"
Sper ca minteai...
Asta numesti tu motiv/motive sa-ti urasti tatal? Te protejeaza, la 14 ani nici eu nu mi-as lasa fata sa iasa noaptea afara, gandeste-te de doua ori inainte sa spui lucruri asa mari.