Este o chestie psihologică.
Aş vrea să te întreb ceva şi răspunde sincer. câţi ani ai?
Este din cauza hormonilor, la varsta asta se intampla o gramada de chestii bizare. Daca in timp (doi-trei ani) nu va trece, vei merge la un consult. Deocamdata, e ceva ce trebuie stapanit, pentru ca esti tare, tare micuta. Daca erai mai mare primeai doar mesaje in care ti se cerea numarul de telefon sau contul de FB
Racoreste-te!
Stai linistit asta e o chesti trecatoare, am cerut parerea fetelor. Imi zici mie sa ma stapanesc, da ce credeai ca ma duc in boscheti cu nu stiu care? Si sa stii ca primesc si mesaje de genu' ala, asa sa fii tu informat!
Calm! Copil, uite, nu te-am jignit, am facut doar o gluma. Daca te deranjeaza, imi cer scuze, te rog sa imi accepti scuzele, nu am stiut sa ma exprim. Poti sa te uiti prin raspunsurile mele, si ai sa vezi, eu nu-mi bat joc de altii pe TPU, din contra, le iau apararea. Mai citeste o data raspunsul meu si vei vedea ca nu cred nimic, stiu sigur destule lucruri, am trecut de varsta la care credeam diverse. Din moment ce ai pus intrebarea aici, sub forma asta, esti cuminte.
EmoKiddKills întreabă: