Frumusețea constă într-un caracter puternic,într-o atitudine blândă,un suflet bun și o privire agera și sclipitoare
Alte aspecte sunt pur adiționale și tine de gusturi,din punctul meu de vedere.
Frumusețea unui om este vizibilă exclusiv prin trăsăturile sale interioare, nicidecum prin cele exterioare.
Ambalajul se va degrada in timp,însă sufletul va înflori odată cu trecerea vârstei.
Cei ce o baga pe aia "da ba da, că eu mă uit la suflet când fac sex", pai da, daca tu doar asta urmărești, asta vei privi, însă daca cineva își caută un suflet pereche, nu se va uita la fizic, ci la trăsăturile interioare
Funda?
Îți spun în privat doar dacă vrei răspunsul meu cu Adevărat și ce cred eu ca este cu Adevărată frumusețea 10000000000000000000000000000%%%%%%%%%%%%%%%%% și ce cred eu100000000%%%%%cu Adevărată 10000000%%%% și toată inima mea ce este frumusețea.
Nu exista o definitie, deoarece fiecare o vede diferit, in mare parte un echilibru intre aspectul fizic, comportament, vocabular, decenta, simtul umorului, abilitatea de a conecta la un nivel mai profund cu persoana din fata ta, si lista poate continua. Gresit e sa te axezi doar pe un singur aspect al frumusetii si atat.
DeniiiiLoveU întreabă: