| Brockblack a întrebat:

În ce zonă a României sunt cei mai mulți Ascultători de Hip-Hop?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Moldova

| Brockblack explică (pentru Violleta2022):

Nu prea cred!

| WaterDrop a răspuns:

Nu exista nici o zona de acest gen.De obicei in cele mai aglomerate zone, creste sansa sa fie cat mai multi ascultatori ai acestui gen muzical. Bucuresti, Timisoara poate.

| Xdreaper21 a răspuns:

Orasele mari aglomerate Bucuresti Iasi Timisoara si putin Galati(sunt din Galati si cam 70% pe unde merg adica peste tot se asculta hip-hop)

| anss23 a răspuns:

Timişoara, Craiova, Bucureştithinking intră in grupuri de Hip Hop şi Rap pe Facebook că sunt multe şi uită-te la nişte profiluri de pe acolo ca să vezi de prin ce oraşe sunt cei mai mulţi.

| ScandaL a răspuns:

În Timișoara se asculta. laughing)
In 18.03.16 clubul era plin pentru Kazimir, Timișoara a cântat cu el fiecare melodie, la fel si cu ElNino sau Nimeni altul' happy

| PersonajFictiv a răspuns:

Si te astepti ca sa iti de-a cineva un raspuns corect, avand in vedere ca nu s-au facut sondaje de genu? thinking

| FaraNume1245 a răspuns (pentru ScandaL):

Degeaba cantati cu ei, daca nu intelegeti nimic. Ma mir sa vad "fani" care nici numele nu stiu sa il scrie corect. El Nino e slab recent. Nimeni Altu' are in general melodii usor de inteles. Am dubii mari in legatura cu cat ati inteles voi din mesajele lui Kazimir.