| melissaandra a întrebat:

In clasa adica la scoala..sunt 11 fete si restul baieti ..eu sunt cea mai frumoasa fata din clasa si cam toti baietii se omoara sa imi dea parfumuri, rujuri etc. toti ma plac. cum ar fi odata de mult un baiat era sa sara de la etaj doar ca eu i-am spus ca nu imi place de el...adk ce sa fac ca sa le spun ca nu imi place de ei dar sa nu ii ranesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, ca n-o sa sufere asa tare...Sunt la varsta la care isi incearca norocul.

| melissaandra explică (pentru anonim_4396):

Pai, ei plang si ma suna intruna

16 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Ar trebui sa ai grija, pentru ca lucrurile ieftine atrag multi clienti!

| thelastc a răspuns:

Pai spune-le ca esti narcisista sau lesbi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maaaarsrolling on the floor)rolling on the floor)suferi te tine insati?laughing)

| ilcmty a răspuns:

Auzi fata laughing)
Cine te crede ca unu s-ar arunca de la etaj petru tine? Si crede cineva ca iti da parfumuri si rujuri baietii? Nu te mai crede frumoasa lumii ca m-am uitat la poza ta si nu esti ''zana'' esti de tot rasul laughing) zbori ma de aici ca ma plictisesti... laughing laughing laughing laughing laughing

| melittlelioness a răspuns:

Pai ar trebui sa nu te mai flatezi singura.Baietii nu vad frumusetea unei fetela varsta asta...ei cauta altcevawinking

| Sim0 a răspuns:

Fi si tu mai modesta. " sunt cea mai frumoasa fata din clasa". Scuteste-ma oh go on. Vedeti-va lungul nasului si lasati aerele la o parte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sim0):

Exact asta incercam sa-i transmit si eu, mai pe ocolite. laughing Copiii astia de 12-13 ani se cred buricul pamantului. rolling on the floor

| melissaandra explică (pentru Sim0):

Pai eu am cerut acest sfat cu gandul sa ma ajuti dar tu ai loato pe alta parte

| melittlelioness a răspuns (pentru Sim0):

Corect..."plang si o suna"..pe bune? pe cine are impresia k pacaleste pustoaica asta.cel mult pe mos-martin q care doarmerolling on the floor

| ManuEla1234 a răspuns (pentru melissaandra):

Pai ai putea sa ii zici ca e un băiat drăguț dar îl vezi doar ca pe un prieten eu asa le zic.

| Sim0 a răspuns (pentru melissaandra):

Da draga mea. Dar crede-ma ca pe nici unu nu ne intereseaza felul in care arati si ca tu ai fi cea mai frumoasa fata din clasa. Poate ca asta vezi tu! Nu inteleg de ce ne-ai spus ca esti cea mai frumoasa, ca se inghesuie baietii pentru nu stiu ce. bla bla oh go on Nu are legatura cu intrebarea ta, respectiv " Cum asa putea sa le transmit baietilor ca nu ii plac". oh go on Ce vrei sa ne demonstrezi? Ca esti o viitoare pitzi?

| melissaandra explică (pentru Sim0):

Ziceti voi ddddddddaaa...chiar asa e dar ce stiti voi? BARBATII!

| Sim0 a răspuns (pentru melissaandra):

Sunt fata draga mea. Iti plang baietii la telefon straight face oh go on. Helloo, trezeste-tee! Nu suntem in telenovele. Si am incheiat subiectul!

| marya1994 a răspuns:

Poate esti draguta dar esti si mincinoasa hai sa fim seriosi vin baieti cu parfumuri si rujuri la tine ca o fi vreo maxima de bunaciune....si faza cu aruncatu de la etaj e minciuna sigur lucruri de genu imi imaginam si eu la 12 ani rolling on the floor

| AllTogether a răspuns:

Prefa-te ca ai un iubit mai tare decat toti dintre ei si o sa te lase in pace... funda?