Stai linistita, ca n-o sa sufere asa tare...Sunt la varsta la care isi incearca norocul.
Pai, ei plang si ma suna intruna
Auzi fata )
Cine te crede ca unu s-ar arunca de la etaj petru tine? Si crede cineva ca iti da parfumuri si rujuri baietii? Nu te mai crede frumoasa lumii ca m-am uitat la poza ta si nu esti ''zana'' esti de tot rasul ) zbori ma de aici ca ma plictisesti...
Pai ar trebui sa nu te mai flatezi singura.Baietii nu vad frumusetea unei fetela varsta asta...ei cauta altceva
Fi si tu mai modesta. " sunt cea mai frumoasa fata din clasa". Scuteste-ma . Vedeti-va lungul nasului si lasati aerele la o parte.
Exact asta incercam sa-i transmit si eu, mai pe ocolite. Copiii astia de 12-13 ani se cred buricul pamantului.
Pai eu am cerut acest sfat cu gandul sa ma ajuti dar tu ai loato pe alta parte
Corect..."plang si o suna"..pe bune? pe cine are impresia k pacaleste pustoaica asta.cel mult pe mos-martin q care doarme
Pai ai putea sa ii zici ca e un băiat drăguț dar îl vezi doar ca pe un prieten eu asa le zic.
Da draga mea. Dar crede-ma ca pe nici unu nu ne intereseaza felul in care arati si ca tu ai fi cea mai frumoasa fata din clasa. Poate ca asta vezi tu! Nu inteleg de ce ne-ai spus ca esti cea mai frumoasa, ca se inghesuie baietii pentru nu stiu ce. bla bla Nu are legatura cu intrebarea ta, respectiv " Cum asa putea sa le transmit baietilor ca nu ii plac". Ce vrei sa ne demonstrezi? Ca esti o viitoare pitzi?
Ziceti voi ddddddddaaa...chiar asa e dar ce stiti voi? BARBATII!
Sunt fata draga mea. Iti plang baietii la telefon . Helloo, trezeste-tee! Nu suntem in telenovele. Si am incheiat subiectul!
Poate esti draguta dar esti si mincinoasa hai sa fim seriosi vin baieti cu parfumuri si rujuri la tine ca o fi vreo maxima de bunaciune....si faza cu aruncatu de la etaj e minciuna sigur lucruri de genu imi imaginam si eu la 12 ani
Prefa-te ca ai un iubit mai tare decat toti dintre ei si o sa te lase in pace... funda?