Fi si tu mai modesta. " sunt cea mai frumoasa fata din clasa". Scuteste-ma . Vedeti-va lungul nasului si lasati aerele la o parte.
Exact asta incercam sa-i transmit si eu, mai pe ocolite. Copiii astia de 12-13 ani se cred buricul pamantului.
Pai eu am cerut acest sfat cu gandul sa ma ajuti dar tu ai loato pe alta parte
Pai ar trebui sa nu te mai flatezi singura.Baietii nu vad frumusetea unei fetela varsta asta...ei cauta altceva
Corect..."plang si o suna"..pe bune? pe cine are impresia k pacaleste pustoaica asta.cel mult pe mos-martin q care doarme
Pai ai putea sa ii zici ca e un băiat drăguț dar îl vezi doar ca pe un prieten eu asa le zic.
Da draga mea. Dar crede-ma ca pe nici unu nu ne intereseaza felul in care arati si ca tu ai fi cea mai frumoasa fata din clasa. Poate ca asta vezi tu! Nu inteleg de ce ne-ai spus ca esti cea mai frumoasa, ca se inghesuie baietii pentru nu stiu ce. bla bla Nu are legatura cu intrebarea ta, respectiv " Cum asa putea sa le transmit baietilor ca nu ii plac". Ce vrei sa ne demonstrezi? Ca esti o viitoare pitzi?
Ziceti voi ddddddddaaa...chiar asa e dar ce stiti voi? BARBATII!
Prefa-te ca ai un iubit mai tare decat toti dintre ei si o sa te lase in pace... funda?
Sunt fata draga mea. Iti plang baietii la telefon . Helloo, trezeste-tee! Nu suntem in telenovele. Si am incheiat subiectul!
Poate esti draguta dar esti si mincinoasa hai sa fim seriosi vin baieti cu parfumuri si rujuri la tine ca o fi vreo maxima de bunaciune....si faza cu aruncatu de la etaj e minciuna sigur lucruri de genu imi imaginam si eu la 12 ani
Auzi fata )
Cine te crede ca unu s-ar arunca de la etaj petru tine? Si crede cineva ca iti da parfumuri si rujuri baietii? Nu te mai crede frumoasa lumii ca m-am uitat la poza ta si nu esti ''zana'' esti de tot rasul ) zbori ma de aici ca ma plictisesti...