Pai... Daca ai forme frumoase, incearca un costum de spioana, mulat si mai adauga si o catarama smechera, cu niste jucarii inteligente. Pune-ti niste cizme negre cu tocuri inalte si o sa arati bine. Daca nu te incadrezi chiar in 90-60-90, incearca un costum de vrahitoare ceva mai sexy... Poate o rochie neagra, larga, cu o catarama stransa la talie, pana in gnunchi si cu maneci evazate.Mai adauga o pereche de cizme negre cu tocuri si o palarie neagra cu o catarama si gata.Incearca si niste parfum dulce indiferent de costum si nu te machia prea mult.Succes!
Hey.
Si eu o sa ma costumez...in vrajitoare, probabil... poti sa te faci printesa sau...scufita rosie... ceva in cap rosu. fusta rosie, cizme rosii, un cosulet, machiaj, ruj... ceva de genu'...
Sau poti da un search pe google image "halloween costumes"..."costume halloween"...
Sau stil albinuta...
Dracusoara... uite aici : http://bebelusi.epoze.com/albums/userpics/10001/normal_costum29.jpg
s. a. m. d gasesti numai decat.
have a nice day!
Vampiroaica, cu un machiaj mai sexy, mai provocator, mai puternic, un ruj mai rosu ca de obicei. Eventual daca-ti permiti cu o rochie rosie sau neagra stramta si larga de la brau in jos cred ca ar fi beton si asta merge si daca esti mai plinuta, iti scoate mijlocul in evidenta. Succes
Ia-ti un hanorac negru si stai cu gluga pe cap si poti fi spintecatorul negru
sau o jaketa de piele o pereche de ochelari si pac terminatoru
Si la mine este vorba de un bal si vrand - nevrand, cautand costume pe internet, ma gandeam sa ma deghizez in vreun Miss Univers ceva ). Sau o maicuta . Nu stiu, intr'o vrajitoare stranie cu un machiaj infricosator mi'ar place mie . In vreo profesoara de a ta ar fi o idee interesanta Numai sa nu ai probleme la ora domneaei.