Cand ai probleme de sanatate nu tii post, ca ajungi sa lesini si este mult ma rau, sa ajungi in spitalul de urgenta subnutrita si in ultimul hal de anemie sau cu probleme de colon, fiere samd.
Inca ceva: nimeni pe lumea asta nu manaca la 8 sear, maia les daca vrea s atina post, ci 1 masa pe zi la mic dejun sau pranz, iar daca este cina, niciodata mai tarziu de 6 seara.
Toata ziua te infometezi, mananci mult seara si te culci cu stomacul inca plin si mancarea nedigerata, deci este normal sa ai dureri si disconfort, fiindca nu faci nimic normal sau sanatos.
Nu a-și vrea să mă bag prea mult în subiect, fiindcă nu știu cauza reală și Adevărată a problemei pe care o întimpini cu sănătatea! Ta!
Dar totuși mă întrebam cu fel de post țineți, de aveți doar o singură masă pe zi? Sau am înțeles eu greșit?
Eu cred ca problema poate! Se rezumă la faptul că mânați foarte puțin și sistemul tău imunitar, și organismul tău se simte slăbit iar asta poate duce către durerile și probleme de stomac! Este o posibiltatea a de fi Adevărat ce spun, nu sunt medic și nici nu am studi în acest domeniu legat de sănătate oameniilor! Dar! ma îngrijorat cu Adevărat! Problema ta de sănătate cu Adevărat.
Cel mai bine pentru tine și sănătate ta ar fi să mergi la medicul tău de familie, să-ți facă o analiză, o consultație Doamne Dumnezeule ferește, poate fi o problemă legată de alt undeva care vă cauzează toate aceste probleme legate de sănătatea ta!
Ai grija cu Adevărat de sănătatea ta! Litere123!
Mănânci exagerat de puțin! Nui sănătatos nu-i bine! Și nu știu cât de bine îți va fi, și va fi pentru sănătatea ta dacă te tratezi în acest fel!
elena2312131 întreabă: